reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

To wychodzi 4t6d 5t więc spokojnie za 2 tyg idź wtedy jest szansa że serduszko już zobaczysz. Ja dowiedziałam się 30.03 i wizytę mam 17.04 na spokojnie u mnie dziś 6t1d za tydz będzie 7t1d i liczę że już serduszko będzie no chyba że ciaza mlodsza. Nie robiłam bety i niczego. To dodatkowy stres to moja 5 ciaza jedna straciłam w październiku. Tylko pamiętaj o kwasie foliowym
ślicznie dziękuję! kwas łykam od wczoraj jak tylko zobaczyłam dwie kreseczki
miejmy nadzieję że będzie wszystko w porządku!

reklama
Jeżeli mogę coś doradzić, mi osobiście ginekolog kazał oprócz kwasu foliowego łykać jeszcze magnez nawet dwa razy dziennie i pić 2,5 l wody dziennie. Przy tej wodzie to postawiłem jak cztery wykrzykniki że jest to bardzo ważne.

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka
Mi oprócz tego jeszcze kazał pić potas. I wodę też mi zalecił faktycznie.

W święta chcemy powiedzieć naszym rodzicom o ciazy :)
Kupiłam takie kapciuszki. Chce je włożyć do pudełeczka i dać rodzicom mówiąc ze mamy dla nich prezent.
Wiecie ze jak zobaczyłam te kapciuszki to aż mi się oczy zeszkliły:)

Zobacz załącznik 961005Zobacz załącznik 961006
Boskie. Ja właśnie się zastanawiam czy powiedzieć babci bo ma dziś przyjść na obiad o 14 do nas. Czy można mówić czy nie? Wierzycie w te przesądy?

Boskie. Ja właśnie się zastanawiam czy powiedzieć babci bo ma dziś przyjść na obiad o 14 do nas. Czy można mówić czy nie? Wierzycie w te przesądy?
Nie wierze w przesady. Powiem po usg albo po pierwszym trymestrze. W poprzedniej ciąży wiedziala moja mama. Wygadała sie teściom, a ja siw musiałam tłumaczyć jak poroniłam.

Nie wierze w przesady. Powiem po usg albo po pierwszym trymestrze. W poprzedniej ciąży wiedziala moja mama. Wygadała sie teściom, a ja siw musiałam tłumaczyć jak poroniłam.
Ja właśnie nie wiem. Bo babcia mnie już parę razy spotkała pyta dlaczego jestem w domu, a nie w pracy. I nie wiem sama co zrobić.

reklama
Do góry