reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

To wychodzi 4t6d 5t więc spokojnie za 2 tyg idź wtedy jest szansa że serduszko już zobaczysz. Ja dowiedziałam się 30.03 i wizytę mam 17.04 na spokojnie u mnie dziś 6t1d za tydz będzie 7t1d i liczę że już serduszko będzie no chyba że ciaza mlodsza. Nie robiłam bety i niczego. To dodatkowy stres to moja 5 ciaza jedna straciłam w październiku. Tylko pamiętaj o kwasie foliowym
ślicznie dziękuję! kwas łykam od wczoraj jak tylko zobaczyłam dwie kreseczki
miejmy nadzieję że będzie wszystko w porządku!

reklama
Jeżeli mogę coś doradzić, mi osobiście ginekolog kazał oprócz kwasu foliowego łykać jeszcze magnez nawet dwa razy dziennie i pić 2,5 l wody dziennie. Przy tej wodzie to postawiłem jak cztery wykrzykniki że jest to bardzo ważne.

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka
Mi oprócz tego jeszcze kazał pić potas. I wodę też mi zalecił faktycznie.

W święta chcemy powiedzieć naszym rodzicom o ciazy :)
Kupiłam takie kapciuszki. Chce je włożyć do pudełeczka i dać rodzicom mówiąc ze mamy dla nich prezent.
Wiecie ze jak zobaczyłam te kapciuszki to aż mi się oczy zeszkliły:)

Zobacz załącznik 961005Zobacz załącznik 961006
Boskie. Ja właśnie się zastanawiam czy powiedzieć babci bo ma dziś przyjść na obiad o 14 do nas. Czy można mówić czy nie? Wierzycie w te przesądy?

Boskie. Ja właśnie się zastanawiam czy powiedzieć babci bo ma dziś przyjść na obiad o 14 do nas. Czy można mówić czy nie? Wierzycie w te przesądy?
Nie wierze w przesady. Powiem po usg albo po pierwszym trymestrze. W poprzedniej ciąży wiedziala moja mama. Wygadała sie teściom, a ja siw musiałam tłumaczyć jak poroniłam.

Nie wierze w przesady. Powiem po usg albo po pierwszym trymestrze. W poprzedniej ciąży wiedziala moja mama. Wygadała sie teściom, a ja siw musiałam tłumaczyć jak poroniłam.
Ja właśnie nie wiem. Bo babcia mnie już parę razy spotkała pyta dlaczego jestem w domu, a nie w pracy. I nie wiem sama co zrobić.

reklama
Do góry