reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Mnie tez dzisiaj boli brzuch jak na okres albo jak w trakcie trwania okresu a plamienia nie mam poki co. Boli mnie tez tylek a dokładniej kosc ogonowa. Ogólnie dzisiaj to bym spala i spala. I mdli mnie niesamowicie. Gdzieś wyczytalam ze kobiety ktore maja silne mdlosci i nawet wymiotuja maja wieksza szanse na utrzymanie ciazy

Pocieszenie [emoji85][emoji173]️
Cieszę się, że przestałaś krwawić [emoji170][emoji170]

reklama
Mam to samo [emoji849][emoji849] mam nadzieje, że to nic niebezpiecznego dla naszych fasolek
Skoro mamy to we dwie to pewnie dobry sygnal:-) nawet z ciocią rozmawiałam i się pyta jak sie czuje i wogole to sie poplakalam i wszystko wygadalam ze w ciazy jestem ze sie boje ze znowu bedzie dupa blada ze mnie brzuch boli i ogolnie jestem noe do zycia. Na co ciocia powiedziala ze wlasnie dzwoni bo sie jej snilo ze wozek miala mi odebrac tylko adres zgubila i nie wiedziala skad jakies przeczucie miala. A moja ciocia to swieta kobieta kosciol to dla niej bardzo duzo znaczy i wogole i mnie tak podtrzymala na duchu ze sie modlila za nienarodzone dziciatka i wogole to teraz będzie jakas specjalna modlitwe odmawiac. No poplakalam sobie wyzalilam sie i dalej mi zle

Skoro mamy to we dwie to pewnie dobry sygnal:-) nawet z ciocią rozmawiałam i się pyta jak sie czuje i wogole to sie poplakalam i wszystko wygadalam ze w ciazy jestem ze sie boje ze znowu bedzie dupa blada ze mnie brzuch boli i ogolnie jestem noe do zycia. Na co ciocia powiedziala ze wlasnie dzwoni bo sie jej snilo ze wozek miala mi odebrac tylko adres zgubila i nie wiedziala skad jakies przeczucie miala. A moja ciocia to swieta kobieta kosciol to dla niej bardzo duzo znaczy i wogole i mnie tak podtrzymala na duchu ze sie modlila za nienarodzone dziciatka i wogole to teraz będzie jakas specjalna modlitwe odmawiac. No poplakalam sobie wyzalilam sie i dalej mi zle
Super ze przestalas plamic. ♥ mnie dzis tez brzuch bolal i musialam jak nigdy isc spac w dzien po tym calym sprzataniu i troche przeszlo. Ja slyszalam ze toto wszystko zalezy od wielu czynnikow tez od tego czy jest lato czy zima. Latem mniej kobiet ma objawy typu wymioty, a zima podobno czescirj to sie zdarza.

Mnie tez dzisiaj boli brzuch jak na okres albo jak w trakcie trwania okresu a plamienia nie mam poki co. Boli mnie tez tylek a dokładniej kosc ogonowa. Ogólnie dzisiaj to bym spala i spala. I mdli mnie niesamowicie. Gdzieś wyczytalam ze kobiety ktore maja silne mdlosci i nawet wymiotuja maja wieksza szanse na utrzymanie ciazy
Jejciu kochana cudownie,że już nie plamisz:)będzie wszystko ok, a brzuchem się nie martwcie bo ja się pytałam lekarza bo też mnie tak boli jak na okres i puszcza i zaraz znowu....on mówił,że to normalne na początku ciąży:)

reklama
Do góry