reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Mnie tez dzisiaj boli brzuch jak na okres albo jak w trakcie trwania okresu a plamienia nie mam poki co. Boli mnie tez tylek a dokładniej kosc ogonowa. Ogólnie dzisiaj to bym spala i spala. I mdli mnie niesamowicie. Gdzieś wyczytalam ze kobiety ktore maja silne mdlosci i nawet wymiotuja maja wieksza szanse na utrzymanie ciazy

Pocieszenie [emoji85][emoji173]️
Cieszę się, że przestałaś krwawić [emoji170][emoji170]

reklama
Mam to samo [emoji849][emoji849] mam nadzieje, że to nic niebezpiecznego dla naszych fasolek
Skoro mamy to we dwie to pewnie dobry sygnal:-) nawet z ciocią rozmawiałam i się pyta jak sie czuje i wogole to sie poplakalam i wszystko wygadalam ze w ciazy jestem ze sie boje ze znowu bedzie dupa blada ze mnie brzuch boli i ogolnie jestem noe do zycia. Na co ciocia powiedziala ze wlasnie dzwoni bo sie jej snilo ze wozek miala mi odebrac tylko adres zgubila i nie wiedziala skad jakies przeczucie miala. A moja ciocia to swieta kobieta kosciol to dla niej bardzo duzo znaczy i wogole i mnie tak podtrzymala na duchu ze sie modlila za nienarodzone dziciatka i wogole to teraz będzie jakas specjalna modlitwe odmawiac. No poplakalam sobie wyzalilam sie i dalej mi zle

Skoro mamy to we dwie to pewnie dobry sygnal:-) nawet z ciocią rozmawiałam i się pyta jak sie czuje i wogole to sie poplakalam i wszystko wygadalam ze w ciazy jestem ze sie boje ze znowu bedzie dupa blada ze mnie brzuch boli i ogolnie jestem noe do zycia. Na co ciocia powiedziala ze wlasnie dzwoni bo sie jej snilo ze wozek miala mi odebrac tylko adres zgubila i nie wiedziala skad jakies przeczucie miala. A moja ciocia to swieta kobieta kosciol to dla niej bardzo duzo znaczy i wogole i mnie tak podtrzymala na duchu ze sie modlila za nienarodzone dziciatka i wogole to teraz będzie jakas specjalna modlitwe odmawiac. No poplakalam sobie wyzalilam sie i dalej mi zle
Super ze przestalas plamic. ♥ mnie dzis tez brzuch bolal i musialam jak nigdy isc spac w dzien po tym calym sprzataniu i troche przeszlo. Ja slyszalam ze toto wszystko zalezy od wielu czynnikow tez od tego czy jest lato czy zima. Latem mniej kobiet ma objawy typu wymioty, a zima podobno czescirj to sie zdarza.

Mnie tez dzisiaj boli brzuch jak na okres albo jak w trakcie trwania okresu a plamienia nie mam poki co. Boli mnie tez tylek a dokładniej kosc ogonowa. Ogólnie dzisiaj to bym spala i spala. I mdli mnie niesamowicie. Gdzieś wyczytalam ze kobiety ktore maja silne mdlosci i nawet wymiotuja maja wieksza szanse na utrzymanie ciazy
Jejciu kochana cudownie,że już nie plamisz:)będzie wszystko ok, a brzuchem się nie martwcie bo ja się pytałam lekarza bo też mnie tak boli jak na okres i puszcza i zaraz znowu....on mówił,że to normalne na początku ciąży:)

reklama
Do góry