reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

A mnie raz gorąco raz zimno. Podobno to tez normalne.

Ja to już nie wiem co normalne co nie [emoji85][emoji85] najważniejsze, żeby wszystko było dobrze.
Ja dzisiaj wykorzystałam fakt ciąży [emoji28]
Byłam na egzaminie i pytam faceta czy mogę zabrać ze sobą wodę, a on pyta ile czasu masz egzamin ja mówię 80minut, no to on że nie mogę, na co ja ale muszę bo w ciąży jestem i muszę dużo pić a on no to nie mam nic więcej do powiedzenia, możesz zabrać wodę [emoji85][emoji85]

reklama
Dzień dobry. Ja wysłałam Młodego do sklepu. Korzystam ze strajku nauczycieli. :) Jest mi strasznie niedobrze, a jedyne co mi pomaga to cola. Mega mnie to dziwi bo ogólnie nie lubie coli.

Dziewczyny mamy progres.... Dzisiaj mini plamka czyli wszystko w dobra strone idzie jak ja sie ciesze... Jutro wizyta stresik jest ale bede juz wiedzieć wszystko. A jak tam Wasz poranek?

Cieszę się bardzo. Daj znać po wizycie jutro i się nie stresuj wszystko będzie dobrze [emoji170]
U mnie poranek całkiem dobrze, póki co bez mdłości, ale jeszcze śniadania nie jadłam [emoji6]

Dzień dobry. Ja wysłałam Młodego do sklepu. Korzystam ze strajku nauczycieli. :) Jest mi strasznie niedobrze, a jedyne co mi pomaga to cola. Mega mnie to dziwi bo ogólnie nie lubie coli.

Hej ;)
Ja też miałam ochotę na colę w niedziele i po łyku zwróciłam jedzenie z poprzedniego dnia [emoji28]

reklama
Do góry