reklama
anieok
Fanka BB :)
Hahaha u mnie działa jako środek przeciwwymiotny. W poprzrdnich ciazach sok pomaranczowy robil swoje.Hej
Ja też miałam ochotę na colę w niedziele i po łyku zwróciłam jedzenie z poprzedniego dnia
anieok
Szacun. Ja wczoraj miałam bratanka i ledwo ogarniałam. Przez samopoczucie czuje sie ograniczonaAle za pół godz będę miała dzieci znajomych przez strajk jestem opiekunka dla 6 z moimi to 9
martuśka0103
Witam się i ja jeszcze leżę w łóżeczku nie chce się wstawać brzydko i zimno za oknem,ale zaraz muszę ruszyć dupke bo piesio siedzi i czeka Moje dziecie jeszcze śpion to ma melodię do spania
martuśka0103
No to wesoło będziesz miałaAle za pół godz będę miała dzieci znajomych przez strajk jestem opiekunka dla 6 z moimi to 9
kasiaaaaaa
Hejo
Ja tez jeszcze sobie leżę. U nas mega zimno deszczowo i pochmurno. Cos mnie gardło zaczyna boleć
Ja tez jeszcze sobie leżę. U nas mega zimno deszczowo i pochmurno. Cos mnie gardło zaczyna boleć
kasiaaaaaa
WitamyWitam,
jestem tu zupełnie nowa i zupełnie zagubiona heh 29 lat pierwsza ciąża tzn w sumie pojawiły się dwie kreseczki jedna blada... Kochane pomóżcie co dalej??? kiedy do lekarza?? pozdrawiam
Ja tez mam 29 l i tez pierwsza ciaza przede mna . Od razu po wykonanym tescie poszlam do ginekologa zrobil mi badanie i potem kazal zrobic beta hcg.
Anurek90
Czyli nie ma na co czekać odrazu biorę telefon i dzwonię czyli z tymi badaniami czekac jak zleci ginekolog? czy iść zrobić na własny koszt?Witamy
Ja tez mam 29 l i tez pierwsza ciaza przede mna . Od razu po wykonanym tescie poszlam do ginekologa zrobil mi badanie i potem kazal zrobic beta hcg.
reklama
Justyśka87
Hej dziewczyny, ja wczoraj i dziś zaobserwowałam na papierze śluz zabarwiony na brązowo, biorę od niedzieli luteine.. Dzwoniłam już do gina i kazał mi przyjechać na 16, na IP nie jadę, bo mają taki sprzęt, że szkoda gadać... Boję się strasznie