reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej ;)
Ja też miałam ochotę na colę w niedziele i po łyku zwróciłam jedzenie z poprzedniego dnia
emoji28.png
Hahaha u mnie działa jako środek przeciwwymiotny. W poprzrdnich ciazach sok pomaranczowy robil swoje.

Witam się i ja:) jeszcze leżę w łóżeczku nie chce się wstawać brzydko i zimno za oknem,ale zaraz muszę ruszyć dupke bo piesio siedzi i czeka:-D Moje dziecie jeszcze śpi;)on to ma melodię do spania:)

Witam,
jestem tu zupełnie nowa :) i zupełnie zagubiona heh 29 lat pierwsza ciąża tzn w sumie pojawiły się dwie kreseczki jedna blada... Kochane pomóżcie co dalej??? kiedy do lekarza?? pozdrawiam

Witam,
jestem tu zupełnie nowa :) i zupełnie zagubiona heh 29 lat pierwsza ciąża tzn w sumie pojawiły się dwie kreseczki jedna blada... Kochane pomóżcie co dalej??? kiedy do lekarza?? pozdrawiam
Witamy :)
Ja tez mam 29 l i tez pierwsza ciaza przede mna :). Od razu po wykonanym tescie poszlam do ginekologa zrobil mi badanie i potem kazal zrobic beta hcg.

Witamy :)
Ja tez mam 29 l i tez pierwsza ciaza przede mna :). Od razu po wykonanym tescie poszlam do ginekologa zrobil mi badanie i potem kazal zrobic beta hcg.
Czyli nie ma na co czekać odrazu biorę telefon i dzwonię:) czyli z tymi badaniami czekac jak zleci ginekolog? czy iść zrobić na własny koszt?

reklama
Hej dziewczyny, ja wczoraj i dziś zaobserwowałam na papierze śluz zabarwiony na brązowo, biorę od niedzieli luteine.. Dzwoniłam już do gina i kazał mi przyjechać na 16, na IP nie jadę, bo mają taki sprzęt, że szkoda gadać... Boję się strasznie

Do góry