reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Dziś pobolewa mnie brzuch tak okresowo. Zrobiłam bete, mam nadzieję, że ostatnia i wyszło ponad 11tys.. Mam nadzieję, że w czwartek będzie już serduszko
Mnie dzis tez boli brzuch i plecy jak na okres. W ogole takie zmeczenie mnie wzielo po tym sprzataniu ze nawet nie mialam.siły mezowi potem obiadu zrobic. Na wielka sile sie ogarnęłam. Wy tez tak macie ze o wiele szybciej sie meczycie ? Czy takie bole brzucha w 1 trymestrze sa normalne ? Np takie okresowe jak by potem to przechodzi.

Wyrywanie w 2 trymetrze
Tak? Właśnie się zastanawiam bo mam zaplanowane na piątek wykrywanie 8mki. Ale w planach jest też kanałówka i plomba. Mój dentysta jest trochę zasciankowy ale umie tak zaciekawić pacjenta że czas szybko leci. Wizytę u gin ustaliłam ma sobotę. Więc po widzicie u dentysty. U tej gin będę pierwsz raz ale nie wytrzymam miesiąca.

Mnie dzis tez boli brzuch i plecy jak na okres. W ogole takie zmeczenie mnie wzielo po tym sprzataniu ze nawet nie mialam.siły mezowi potem obiadu zrobic. Na wielka sile sie ogarnęłam. Wy tez tak macie ze o wiele szybciej sie meczycie ? Czy takie bole brzucha w 1 trymestrze sa normalne ? Np takie okresowe jak by potem to przechodzi.
Mnie kłuję falami, czasem kręgosłup ale to normalne - przynajmniej tak mi mówiono.

Cześć dziewczyny. Dziś pobolewa mnie brzuch tak okresowo. Zrobiłam bete, mam nadzieję, że ostatnia i wyszło ponad 11tys.. Mam nadzieję, że w czwartek będzie już serduszko

Mnie boli od wczoraj wieczora, czuje skurcze jak na miesiączkę i co chwile chodzę do toalety sprawdzać czy nie plamie. Trochę się stresuje tym bólem a wizyta dopiero za tydzień [emoji849] nie chce brać no-spy
Prócz tego mdłości mam ale lżejsze i piersi puchną [emoji85]

Tak? Właśnie się zastanawiam bo mam zaplanowane na piątek wykrywanie 8mki. Ale w planach jest też kanałówka i plomba. Mój dentysta jest trochę zasciankowy ale umie tak zaciekawić pacjenta że czas szybko leci. Wizytę u gin ustaliłam ma sobotę. Więc po widzicie u dentysty. U tej gin będę pierwsz raz ale nie wytrzymam miesiąca.
Na 100%Wyrywanie w 2 trymestrze niewiem jak kanalowka plomba normalnie.

reklama
Mnie tez dzisiaj boli brzuch jak na okres albo jak w trakcie trwania okresu a plamienia nie mam poki co. Boli mnie tez tylek a dokładniej kosc ogonowa. Ogólnie dzisiaj to bym spala i spala. I mdli mnie niesamowicie. Gdzieś wyczytalam ze kobiety ktore maja silne mdlosci i nawet wymiotuja maja wieksza szanse na utrzymanie ciazy

Do góry