brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Dziewczyny jak to jest można wyrywać i leczyć zęby w czasie ciąży?
Normalnie można, a nawet i trzeba zadbać o zeby, bo później może być jeszcze gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak to jest można wyrywać i leczyć zęby w czasie ciąży?
Mnie dzis tez boli brzuch i plecy jak na okres. W ogole takie zmeczenie mnie wzielo po tym sprzataniu ze nawet nie mialam.siły mezowi potem obiadu zrobic. Na wielka sile sie ogarnęłam. Wy tez tak macie ze o wiele szybciej sie meczycie ? Czy takie bole brzucha w 1 trymestrze sa normalne ? Np takie okresowe jak by potem to przechodzi.Cześć dziewczyny. Dziś pobolewa mnie brzuch tak okresowo. Zrobiłam bete, mam nadzieję, że ostatnia i wyszło ponad 11tys.. Mam nadzieję, że w czwartek będzie już serduszko
Wyrywanie w 2 trymetrzeDziewczyny jak to jest można wyrywać i leczyć zęby w czasie ciąży?
Tak? Właśnie się zastanawiam bo mam zaplanowane na piątek wykrywanie 8mki. Ale w planach jest też kanałówka i plomba. Mój dentysta jest trochę zasciankowy ale umie tak zaciekawić pacjenta że czas szybko leci. Wizytę u gin ustaliłam ma sobotę. Więc po widzicie u dentysty. U tej gin będę pierwsz raz ale nie wytrzymam miesiąca.Wyrywanie w 2 trymetrze
Mnie kłuję falami, czasem kręgosłup ale to normalne - przynajmniej tak mi mówiono.Mnie dzis tez boli brzuch i plecy jak na okres. W ogole takie zmeczenie mnie wzielo po tym sprzataniu ze nawet nie mialam.siły mezowi potem obiadu zrobic. Na wielka sile sie ogarnęłam. Wy tez tak macie ze o wiele szybciej sie meczycie ? Czy takie bole brzucha w 1 trymestrze sa normalne ? Np takie okresowe jak by potem to przechodzi.
No ja juz przez pare dni mialam spokoj a teraz dzis znowu. Trochę przechodzi i czasem wraca. Dobrze wiedziec ze to nornalne w 1 trym.Mnie kłuję falami, czasem kręgosłup ale to normalne - przynajmniej tak mi mówiono.
Ja od początku nie mam apetytu, jem niewiele, a mimo to wzdyma mnie jakbyn opędzlowała konia z kopytamiKobietki wy też macie tak wydęty brzuch?patrze 2 lustro i masakra haha cycki jak u jakieś cycoliny haha brzuch wydęty muszę zakupić większy biustonosz
Cześć dziewczyny. Dziś pobolewa mnie brzuch tak okresowo. Zrobiłam bete, mam nadzieję, że ostatnia i wyszło ponad 11tys.. Mam nadzieję, że w czwartek będzie już serduszko
Na 100%Wyrywanie w 2 trymestrze niewiem jak kanalowka plomba normalnie.Tak? Właśnie się zastanawiam bo mam zaplanowane na piątek wykrywanie 8mki. Ale w planach jest też kanałówka i plomba. Mój dentysta jest trochę zasciankowy ale umie tak zaciekawić pacjenta że czas szybko leci. Wizytę u gin ustaliłam ma sobotę. Więc po widzicie u dentysty. U tej gin będę pierwsz raz ale nie wytrzymam miesiąca.