reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczynyyy, jak Wy się czujecie?
Czy to możliwe, że tak szybko mam dolegliwości ? Od wczoraj nie smakuje mi kawa i mam wstręt do słodyczy, mimo że przed zajściem mogłam je pochłaniać tonami [emoji507][emoji517][emoji515][emoji513] a dziś rano mdłości [emoji849] nie za wcześnie na to ? [emoji28]

reklama
Witam się z Wami narazie nieśmiało :) Na teście dzisiaj druga blada kreseczka, mimo ze do terminu spodziewanej miesiączki jeszcze 3 dni, mam nadzieję że będzie coraz bardziej widoczna :)

Załączniki

• IMG_20190405_174450 (1).jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    IMG_20190405_174450 (1).jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    21,9 KB · Wyświetleń: 136
Temat testow. Uwielbiam:-) o owulacyjnych powiem tylko pierwszy raz wyszly mi tzw idealne ksiazkowe i oto jestem w ciazy. Uzywalam tych z rosmanna. A ze mieszkam blisko tegoz sklepu Panie patrzyly na mnie jak na wariatke jak kupowalam naokraglo testy. Facelle strumieniowy jest naprawde super ale uwaga czas trzeba idealnie z zegarkiem w ręku bo po czasie pojawiaja sie tam cuda mi w tym cyklu pokaz 2 kreski w 11dpo ale ze nie bardzo wierzylam w ten facelle kupiłam paskowy i zonk kreska number 2 a dzien wcześniej strumieniowy niby 2 kreski paskowy null.check & go tez dal rade. Zuzylam tez vitam 25 10 strumieniowy plytkowy ale jak wyszla mi wyrazna kreska na 25 vitam to juz nie testowalam. Dalej. Jutro Wam podesle moj zuzyty zapas kupa kasy a czlowiek taki glupi.

Widze druga kreseczke także gratuluję ale powtorz go za 2 /3dni
Ja czekam na kebaba a co se bede zalowac.
Moje dziewczyny dalej z jelitowka i tu tylko ryz i marchewka a mi sie chce jesc:-) gorzej bo mloda wysypalo i tylko czekam jak sie sytuacja rozwinie. Gdyby nie to ze jem jak prosiak powiedziałabym ze nie jestem w ciazy nic mnie nie boli noc mnoe nie mdli. Idealnie. Oby tak dalej

Załączniki

• Screenshot_20190405-203008.png
    Screenshot_20190405-203008.png
    50,6 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczynyyy, jak Wy się czujecie?
Czy to możliwe, że tak szybko mam dolegliwości ? Od wczoraj nie smakuje mi kawa i mam wstręt do słodyczy, mimo że przed zajściem mogłam je pochłaniać tonami [emoji507][emoji517][emoji515][emoji513] a dziś rano mdłości [emoji849] nie za wcześnie na to ? [emoji28]

Ja już od 8-9 dnia po owulacji czułam, że jestem w ciąży :) w moim przypadku to było straszne zmęczenie i uczucie rozbicia :p więc myślę, że to możliwe jak najbardziej :D

reklama
Do góry