reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja jestem ciekawa kiedy bedzie widac juz jakis poczatek brzuszka ?-;) moze ktoras z was wie ? A macie wrazenie zatrzymania sie wodynie albo cos takiego ? Mi to strasznie powiekszyly sie piersci i czuje sie jak taka kolka strasznie bola i sa wrazliwe. A przecież to dopiero poczatek. Ciekawe czy potem te piersi nie beda tak bolaly czy to zostaje juz do samego.konca
Zależy jak dziecko ułożone jak mięśnie trzymają u mnie 4 ciaza i od ostatniej 20 miesięcy więc pewnie szybko brzuch będę mieć na razie mam spożywczy haha. Ale w 1 ciąży dopiero ok 20 tyg mi się pojawił dosłownie w ciągu tygodnia wyskoczył. A cycki ok 2 trymestru przestają boleć ale rosną

Spróbuje ten z rossmanna o którym mówicie i zobaczymy, może po prostu jest jeszcze za wcześnie i żaden nie wykryje ciąży.. a może po prostu się nie udało, nie chce się nastawiać żeby się nie rozczarować [emoji6]
Zrob sobie ten najtańszy z Rossmanna taki paskowy, mi pokazał strasznego bledziocha z porannego sikania jako pierwszy. A że nie ma okienek ani plastikowej szybki tam gdzie wynik, to można dokładnie pod światło zobaczyć :D

Zrob sobie ten najtańszy z Rossmanna taki paskowy, mi pokazał strasznego bledziocha z porannego sikania jako pierwszy. A że nie ma okienek ani plastikowej szybki tam gdzie wynik, to można dokładnie pod światło zobaczyć :D

Mam nadzieje, że u mnie też pokaże i w końcu się czegoś dopatrze [emoji6][emoji6]

Cześć dziewczyny! Przychodzę dziś z pytaniem.. cykle mam 28 dniowe dziś 25 dzień cyklu.. czy taki wynik testu owulacyjnego może oznaczać owulacje dopiero teraz?! Bardzo się zdziwiłam i nie wiem jak to interpretować [emoji50] pozdrawiam i życzę miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 959201

To wyglada na tzw PIK LH , czyli kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna (prawdopodobna owulacja 12-24 godz)
Zawsze masz co 28 dni czy czasami się przeciąga ?

IMG_6998.JPG

Moim zdaniem to jeden z lepszych testów :)
Mi już ładnie pokazał w 10dpo, ale na tyle mocna kreska już była, ze pewnie pokazał by i wcześniej ;)

reklama
Do góry