reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
O dzięki! W takim razie lecę do rossmanna i jutro testuje znowu..może faktycznie z porannego moczu coś pokaże, bo dziś to jakiś taki impuls [emoji39] niecierpliwa jestem.. chociaż i tak za bardzo nie nastawiałam się na to, że w tym cyklu się udało.. a tu takie zaskoczenie z tym testem owulacyjnym..trzymajcie kciuki[emoji110]
Mnie też zaskoczył ten pozytywny test owulacyjny i od razu zrobiłam ciążowy nie z porannego moczu i też był pozytywny ale bardzo słabo więc u ciebie moglo być za szybko...teraz musisz cierpliwie czekać. Trzymam kciuki

A ja polecam test z wyświetlaczem. Podobno najczylszy na rynku i dodatkowo wskazuje, który tydzień ciąży od owulacji.

Ja tez polecam test z rossmana z czułością 10. Test robiłam 2 dni przed planowanym okresem, z popołudniowego moczu i wyszła wyraźna krecha. Jak na zdjęciu.
39A19D89-830A-4369-9287-A545752BBF9D.jpeg

Z tymi testami sikanymi to nie ma reguły. Teraz mi wyszedł 13dpo całkiem wyraźny. Ale w pierwszej ciąży to chyba z tydzien po terminie @ dopiero był pozytywny i to tak średnio.

Ja jestem ciekawa kiedy bedzie widac juz jakis poczatek brzuszka ?-;) moze ktoras z was wie ? A macie wrazenie zatrzymania sie wodynie albo cos takiego ? Mi to strasznie powiekszyly sie piersci i czuje sie jak taka kolka strasznie bola i sa wrazliwe. A przecież to dopiero poczatek. Ciekawe czy potem te piersi nie beda tak bolaly czy to zostaje juz do samego.konca

reklama
Spróbuje ten z rossmanna o którym mówicie i zobaczymy, może po prostu jest jeszcze za wcześnie i żaden nie wykryje ciąży.. a może po prostu się nie udało, nie chce się nastawiać żeby się nie rozczarować [emoji6]

Do góry