kasiaaaaaa
Fanka BB :)
GratulujeWitajcie, chciałabym dołączyć do was test pozytywny i beta 250 kolejna lekarz zalecił w poniedziałek. Jestem już mama 2 letniego synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeWitajcie, chciałabym dołączyć do was test pozytywny i beta 250 kolejna lekarz zalecił w poniedziałek. Jestem już mama 2 letniego synka
Mnie też zaskoczył ten pozytywny test owulacyjny i od razu zrobiłam ciążowy nie z porannego moczu i też był pozytywny ale bardzo słabo więc u ciebie moglo być za szybko...teraz musisz cierpliwie czekać. Trzymam kciukiO dzięki! W takim razie lecę do rossmanna i jutro testuje znowu..może faktycznie z porannego moczu coś pokaże, bo dziś to jakiś taki impuls [emoji39] niecierpliwa jestem.. chociaż i tak za bardzo nie nastawiałam się na to, że w tym cyklu się udało.. a tu takie zaskoczenie z tym testem owulacyjnym..trzymajcie kciuki[emoji110]
Mam nadzieję że będzie pięknie rosłaWoow piekne beta ja na razie tez sie czuje dobrze
GratulujęWitajcie, chciałabym dołączyć do was test pozytywny i beta 250 kolejna lekarz zalecił w poniedziałek. Jestem już mama 2 letniego synka
Ja mam z tym takie jazdy od tygodnia, że już sobie sama ze sobą nie daję rady :O Wczoraj miałam mega kryzys. Dzisiaj póki co superJa dzisiaj mam ochotę płakać.