reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Cześć! Owulacyjny dziś taki sam jak wczoraj[emoji50] ciążowy natomiast negatywny [emoji17] czekam nadal ale tracę nadzieje.. przyjemnego dnia dziewczyny!
IMG_9762.JPG

reklama
Ja w poniedziałek zadzwonię jeszcze do dwoch poradni i zobacze gdzie będzie szybciej sie dostac bo ja zwariuje do 25. 04 tym bardziej ze z objawow to tylko paskudnie boli jak nie jeden to drugi jajnik. I juz w glowie mysli czy przypadkiem nie pozamaciczna

Bo teraz mam 6tc2 takze no kropka juz bedzie widac napewno serduszko juz tez powinno być tak licze ze kolo srody czwartku wbic na jakies usg chocby prywatnie juz przeciez zarodek nie bedzie tak narazony. A wieksza szkode wyrzadzam mu tym stresem

A nigdy nie przesunęła Ci sie owulacja? Masz regularne cykle? Mierzysz temperature?

Ja mam PCOS i jak nie pilnowałam diety to testy owu mi wychodziły pozytywnie wiele rady w ciągu cyklu. Bo sie organizm szykował do owu, tylko pęcherzyk nie pękał. Dopiero jak zaczęłam mierzyć temperature mogłam określić kiedy dochodzi do owulacji rzeczywistej. A i podczas owulacji testy miałam pozytywne dwa dni zawsze.

Cykle mam regularne, pół roku temu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne.. od tego momentu miesiączkę dostaje zawsze na czas. Temperatury nie mierze, ale w momencie kiedy miała być teoretycznie owulacja to testy pokazywały, że była. Testy owulacyjne mam z rossmana, zamówiłam ostatnio na Allegro także czekam i zobaczymy co one pokażą, o ile nie dostanę miesiączki do tego czasu [emoji4]

reklama
Dzień dobry [emoji4]

Witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluje jednoczesnie [emoji4]
Spokojnej ciazy wam życzę [emoji847]

@Olineekg: racje ma @anieok , ze testy mogą w ciągu cyklu pare razy wyjść w odstępach kilkudniowych, bo pęcherzyk grafa się przygotował do pęknięcia LH się podniosło, ale jednak jeszcze to nie był ten moment i przeciągnął na późniejszy termin ..
taki przykład na wykresie (za pierwszym razem było jeszcze nie to i dopiero później był ten konkret ) .

Zobacz załącznik 959501

Do góry