reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Czyli nie ma na co czekać odrazu biorę telefon i dzwonię:) czyli z tymi badaniami czekac jak zleci ginekolog? czy iść zrobić na własny koszt?
Tak czekaj na badania zlecone od gina, bo tak naprawdę sama nie wiesz, które mogą być przydatne. Możesz zrobić sama Beta Hcg i z tym wynikiem udać się już do lekarza :)

reklama
Hej dziewczyny, ja wczoraj i dziś zaobserwowałam na papierze śluz zabarwiony na brązowo, biorę od niedzieli luteine.. Dzwoniłam już do gina i kazał mi przyjechać na 16, na IP nie jadę, bo mają taki sprzęt, że szkoda gadać... Boję się strasznie
Nie boj nic. Ja tak plamie od nd i to w mega ilosciach. Dzisiaj juz praktycznie wogole. A moze mialas teraz termin miesiaczki? Moze cos dzwigalas. Seksik?

Czyli nie ma na co czekać odrazu biorę telefon i dzwonię:) czyli z tymi badaniami czekac jak zleci ginekolog? czy iść zrobić na własny koszt?
Spokojnie jak nic Cię nie boli nie plamisz to umów wizytę za 2-3 tyg by już coś zobaczyć. Kiedy miałaś ostatnia miesiączke

Nie boj nic. Ja tak plamie od nd i to w mega ilosciach. Dzisiaj juz praktycznie wogole. A moze mialas teraz termin miesiaczki? Moze cos dzwigalas. Seksik?
Kochana niestety nic z tych rzeczy, mam/miałam zapalenie pęcherza, stąd antybiotyk i luteina niby profilaktycznie, ale może to po niej.. Zapalenie jakby przeszło, ale czuję jakby jakaś infekcja dalej była. Cieszę się, że póki co są to śladowe ilości, ale z niecierpliwością czekam co powie lekarz. Moje wszystkie ciężarne koleżanki mają plamienia, mniejsze bądź większe, często spowodowane krwiakami, także to chyba coraz częstsze wśród ciężarówek.

Kochana niestety nic z tych rzeczy, mam/miałam zapalenie pęcherza, stąd antybiotyk i luteina niby profilaktycznie, ale może to po niej.. Zapalenie jakby przeszło, ale czuję jakby jakaś infekcja dalej była. Cieszę się, że póki co są to śladowe ilości, ale z niecierpliwością czekam co powie lekarz. Moje wszystkie ciężarne koleżanki mają plamienia, mniejsze bądź większe, często spowodowane krwiakami, także to chyba coraz częstsze wśród ciężarówek.
To czekam razem z Toba na ta wizyte. I trzymam kciuki. A ta luteine mialach dowcipna?

Tak czekaj na badania zlecone od gina, bo tak naprawdę sama nie wiesz, które mogą być przydatne. Możesz zrobić sama Beta Hcg i z tym wynikiem udać się już do lekarza :)
Jak idziesz na nfz to bez sensu robix beta samemu bo ja tak zrobilam a on i tak zlecil mi zrobienie jeszcze raz bo musi byc od nich z poradni wynik. Wiec dziwnie.

Dziewczyny a jak to jest z tym sexem ? Mozna czy nie mozna ? Bo tak na prawde pierwsze usglisty jest robione w ok 11 tyg wiec do konca nie ma sie pewnosci co i jak. Jak uwazacie ?

reklama
Do góry