Viera
Fanka BB :)
Ja teżJa śląskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa śląskie
właśnie ja ostatnio co rano musze lecieć na dwójkę ekspresem i czuje jelita na całej długościGodzinę temu pisałam ze czuje się Ok a teraz ni niedobrze i za godzinę do pracy muszę jechać.
Czy wy także macie reperkusje z brzuchem? Mnie co i raz Zawiercie hak do biegunki i to enty raz.
Kiedy miałaś @? Jesteś przed czy po terminie?Właśnie odebrałam wynik bety. Tylko 351.8. Nie za mała? Dziś idę powtorzyc. Jeśli wczoraj robiłam przed 19 to jak dziś zrobię przed 18 to wynik powinien być podwójny tak?
Prwaidllwy wzrost to o 66%. Super wynik ile jestes po @?ja mialam 3 sni po @ 125 po 48h 404. Nie rob po 24hWłaśnie odebrałam wynik bety. Tylko 351.8. Nie za mała? Dziś idę powtorzyc. Jeśli wczoraj robiłam przed 19 to jak dziś zrobię przed 18 to wynik powinien być podwójny tak?
W sumie jeden dzień.Prwaidllwy wzrost to o 66%. Super wynik ile jestes po @?ja mialam 3 sni po @ 125 po 48h 404. Nie rob po 24h
Ostatnia 9.03. Powinnam mieć wczorajW sumie jeden dzień.
Więc wynik jest super. Powtarza sie co 48hW sumie jeden dzień.