Hej. Pozwolę sobie do was dołączyć. Termin teoretycznie 17.12. To moja druga ciąża. Pierwsza poronilam w czerwcu zeszłego roku. Teraz mam stracha, że znów to samo. Zaraz jadę zrobić betę. 3 dni przed planowana @ test pozytywny. Objawy jak przy poprzedniej mdłości, bóle macicy. Tylko mam problem bo moja ginekolog ma termin dopiero pod koniec maja. Umówiłam się do innej (chciałam by prowadziła ciąże) a termin dopiero 6.05. Wiem, że tyle nie wytrzymam ale nie chce iść w ciemno.
reklama
mamigotka
Fanka BB :)
Kiedy będziesz mieć wyniki?
Już mam. 5635. Czyli teoretycznie dobrze, jutro idę na pierwszą wizytę z usg.
mamigotka
Hej. Pozwolę sobie do was dołączyć. Termin teoretycznie 17.12. To moja druga ciąża. Pierwsza poronilam w czerwcu zeszłego roku. Teraz mam stracha, że znów to samo. Zaraz jadę zrobić betę. 3 dni przed planowana @ test pozytywny. Objawy jak przy poprzedniej mdłości, bóle macicy. Tylko mam problem bo moja ginekolog ma termin dopiero pod koniec maja. Umówiłam się do innej (chciałam by prowadziła ciąże) a termin dopiero 6.05. Wiem, że tyle nie wytrzymam ale nie chce iść w ciemno.
Hejka. Ja tak samo jak Ty mam stracha, że będzie znów to samo, ale mimo wszystko staram się być dobrej myśli. No to terminy faktycznie powalające..
Amur
Ostatnio robilas w grudniu? I nie bylas jeszcze na usg?Moja beta z 5 grudnia niestety tylko 1500 boję się, czy to nie za mało.. kolejną robiłam dziś, ale jeszcze nie mam wyników
mamigotka
Ostatnio robilas w grudniu? I nie bylas jeszcze na usg?
O kurcze nawet nie zauważyłam, że źle napisałam. 5 kwietnia *
To są terminy na wizyty prywatne. Jakoś mam skaze w wizytach na NFZ. Najgorsze jest to, że u dobrych gin krótszego terminu nie znajdę .Hejka. Ja tak samo jak Ty mam stracha, że będzie znów to samo, ale mimo wszystko staram się być dobrej myśli. No to terminy faktycznie powalające..
mamigotka
To są terminy na wizyty prywatne. Jakoś mam skaze w wizytach na NFZ. Najgorsze jest to, że u dobrych gin krótszego terminu nie znajdę .
Szczerze mówiąc ja nigdy nie byłam na NFZ bo podobnie jak Ty mam skaze na nich. U mnie w mieście na szczęście terminy są za ok 3-4 tygodnie, ale oczywiście jeśli chodzi o ciążę
Anusiak1990
A skad dokładnieJa śląskie
martuśka0103
Kropek❤❤❤Zobacz załącznik 960419
A ja po pierwszej wizycie.
5 tc. BETA z 4.04 Ok 4500 (mam już nie powtarzać).
Mam przyjść za dwa tygodnie.
Profilaktycznie duphaston 2x1 i podobnie jak wy, magnez i kwas foliowy.
Kochane Dziewczynki. Wszystko co piękne dopiero przed Nami i to powinna być nasza dewiza ba forum ![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama