brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Są tez podwójne owulacje tzw (zdążają się rzadko, ale zdążają) ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ale możliwe, że 2 dni przed spodziewaną miesiączką? Serio? [emoji4]
Dzień dobry [emoji4]
Witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluje jednoczesnie [emoji4]
Spokojnej ciazy wam życzę [emoji847]
@Olineekg: racje ma @anieok , ze testy mogą w ciągu cyklu pare razy wyjść w odstępach kilkudniowych, bo pęcherzyk grafa się przygotował do pęknięcia LH się podniosło, ale jednak jeszcze to nie był ten moment i przeciągnął na późniejszy termin ..
taki przykład na wykresie (za pierwszym razem było jeszcze nie to i dopiero później był ten konkret ) .
Zobacz załącznik 959501
Serio... Mi przeważnie owulacja wychodzi 10-12dni po pierwszym takim przygotowaniu i wzroście lh. Wtedy kiedy normalnie w 28dniowym cyklu ktos ma miesiączkę ja mam dopiero owu. Oczywiście nie każdy cykl tak wygląda. Ale piszę Ci to nie po to żeby Cie zdołować tylko żebyś sie zabardzo nie nakrecala. Testy owulacyjne to nie testy ciazowe. Poczekaj spokojnie na @ czy przyjdzie, na wszelki wypadek bzyknij męża i teraz i zobaczymy co będzieDziewczyny ale możliwe, że 2 dni przed spodziewaną miesiączką? Serio? [emoji4]
Wszystko możliwe, może jakieś zaburzenie cyklu było [emoji848]
Jedyny sposób to czekać czy przyjdzie @
Serio... Mi przeważnie owulacja wychodzi 10-12dni po pierwszym takim przygotowaniu i wzroście lh. Wtedy kiedy normalnie w 28dniowym cyklu ktos ma miesiączkę ja mam dopiero owu. Oczywiście nie każdy cykl tak wygląda. Ale piszę Ci to nie po to żeby Cie zdołować tylko żebyś sie zabardzo nie nakrecala. Testy owulacyjne to nie testy ciazowe. Poczekaj spokojnie na @ czy przyjdzie, na wszelki wypadek bzyknij męża i teraz i zobaczymy co będzie
Ja w ogole slyszalam zle opinie na temat tych testów. Ale wiadomo ze na jedne dziewczyny dzialaja na inne nie. Daj znac czy dostaniesz okres bardzo ciekawa jestem.jak to sie rozwiaze.Ja się absolutnie nie nakręcam, wręcz przeciwnie.. teraz po zrobieniu dwóch testów ciążowych raczej nie liczę na to, że udało się w tym cyklu [emoji39] po prostu zastanawiają mnie wyniki tych testów owulacyjnych.. ale skoro mówicie, że jakoś jest to możliwe to staje się to dla mnie trochę bardziej wytłumaczalne [emoji6] dzięki dziewczyny!
Ja w ogole slyszalam zle opinie na temat tych testów. Ale wiadomo ze na jedne dziewczyny dzialaja na inne nie. Daj znac czy dostaniesz okres bardzo ciekawa jestem.jak to sie rozwiaze.
Kochana po co się męczyć zarejestruj się i jużbędziesz spokojniejsza ja też się bałam,że pozamaciczna bo ten brzuch bolał mnielekarz pow że to normalne objaw jest ten ból ale wiem że kropek na swoim miejscuBo teraz mam 6tc2 takze no kropka juz bedzie widac napewno serduszko juz tez powinno być tak licze ze kolo srody czwartku wbic na jakies usg chocby prywatnie juz przeciez zarodek nie bedzie tak narazony. A wieksza szkode wyrzadzam mu tym stresem