reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Kochana po co się męczyć zarejestruj się i już;)będziesz spokojniejsza ja też się bałam,że pozamaciczna bo ten brzuch bolał mnie:)lekarz pow że to normalne objaw jest ten ból ale wiem że kropek na swoim miejscu ;)
I tak zrobie powiem ze potrzebuje jak najszybciej i koniec jak nie to zapłacę za wizytę bo naprawdę fiksuje pomalu. Zaczely mnie piersi bolec niw jest to jakis mega bol ale czuje je dosc porządnie jak dotkne

reklama
A ja zadam pytanie trochę z innej kategorii powiedziliście już najbliższym o ciąży? Mój chciał wszystkim odrazu powiedzieć co również uczynił ale zastanawiam się czy nie za szybko to zrobiliśmy ...

A ja zadam pytanie trochę z innej kategorii powiedziliście już najbliższym o ciąży? Mój chciał wszystkim odrazu powiedzieć co również uczynił ale zastanawiam się czy nie za szybko to zrobiliśmy ...
My na razie nie mówimy, stwierdzilismy że powiemy dzieciakom w sobotę wielkanocna, a potem one przekażą dalej kogo im przyniósł zajączek wielkanocny.

Moj gadula tez juz powiedział masie osob ja w sumie nie mam z tym problemu ale chcialam jakos inaczej informacje przekazac no ale moj chlop w gorącej wodzie kapany

Bardzo bym już chciała powiedzieć, ale jeszcze poczekam do pierwszego usg, na którym już coś konkretniej będzie widać. Za często słyszałam w rodzinie, że ktoś jest w ciąży, a później niestety było poronienie.

I tak zrobie powiem ze potrzebuje jak najszybciej i koniec jak nie to zapłacę za wizytę bo naprawdę fiksuje pomalu. Zaczely mnie piersi bolec niw jest to jakis mega bol ale czuje je dosc porządnie jak dotkne
Mnie też bolą ale to dobry objaw:)pewnie będziesz spokojniesza po co się stresować i dumać ;)ja Ciebie rozumiem ;)

U mnie tylko wie Mąż i Moja Mama ;)chyba dopiero po 12 tyg reszta się dowie;)chyba dlatego,że poroniłam w listopadzie jakoś tak nie chce się śpieszyć;)

reklama
U mnie może być problemem ukrycie ciąży, bo taka moja uroda że bardzo wcześnie widać po moim brzuchu, pomimo że należę do raczej szczupłych osób. W pierwszej ciąży od 8 tc musiałam chodzić w spodniach ciążowych bo było mi niewygodnie. Teraz już w 5 tygodniu spodnie tylko bez guzików....

Do góry