reklama
emilqqs
Fanka BB :)
Mnie też nie.. Ale siostra która urodziła miesiac temu mówiła że jej pod sam koniec ciąży i zaraz po porodzie 2 rozmiary z miejsca wskoczyło więcej także nas też to raczej nie ominieNaprawde [emoji50]a mi nic a nic nie urosły...
emilqqs
Musisz to przetrwaćHej dziewczyny
Dołączam do Was w 8tc i witam się serdecznie z każdą
Mam też pytanie - czy któraś z was miała ataki paniki w pierwszych tygodniach ciąży? To moja pierwsza ciąża, planowana i wyczekana. Niestety od jakiegoś czasu mam mocne nudności czasem rano, czasem popołudniu, czasem wieczorem - nie ma reguły. Jestem głodna i jednocześnie po chwili odechciewa mi się jeść bo robi mi się niedobrze. Do tego mam właśnie ataki paniki, depresyjnego myślenia, chociaż przed ciążą mi się to nie zdarzało. Czy to ta słynna burza hormonalna i to normalne czy powinnam zacząć się martwić? Staram się chwytać samych pozytywów ale jest ciężko, szczególnie wieczorami.
Pozdrawiam was i ciepło ściskam.
Owca91
Moderator
Czyli mówicie, że to raczej norma w pierwszym trymestrze? Trochę mnie to uspokoiło, dzięki Byłam w tamtym tygodniu na wizycie u ginekologa, jednak nie byłam z niej zbytnio zadowolona. Nie dostałam nawet wydruku usg, więc zapisałam się prywatnie na środę - mam nadzieję, że dowiem się więcej z tej wizyty
kasiaaaaaa
A ja znowu mam migrene :// chyba ta.koncowka 1 trym bedzie ciezsza niz myslalam.. psuje sie pogoda chyba będzie padac. Jesli chodzi o depresyjne nastroje to.chyba kazda czasem je ma. Ja mam teraz znowu humory megaaa. A tak w ogole czy ktoras z was robila test u ginekologa czy ma.depresje.lub stany depresyjne przy tej ciazy ? Bo ja mialam taki test do wypelnienia
Owca91
Moderator
Mi nic takiego nie dawał, żadnego testu. Ale źle trafiłam z tą pierwszą wizytą, może na drugiej będzie lepiejA ja znowu mam migrene :// chyba ta.koncowka 1 trym bedzie ciezsza niz myslalam.. psuje sie pogoda chyba będzie padac. Jesli chodzi o depresyjne nastroje to.chyba kazda czasem je ma. Ja mam teraz znowu humory megaaa. A tak w ogole czy ktoras z was robila test u ginekologa czy ma.depresje.lub stany depresyjne przy tej ciazy ? Bo ja mialam taki test do wypelnienia
Magdalena S
Cześć dziewczyny [emoji5]
Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca jak to się mówi, ale dzisiaj u mnie brak mdłości [emoji16] rano zjadłam jajecznicę, potem rosół, w międzyczasie koktail owocowy, później racuchy a teraz popcorn na kolacje [emoji39]
Mam nadzieje, że już mi minęły te mdłości i wymioty i nie wrócą [emoji28]
Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca jak to się mówi, ale dzisiaj u mnie brak mdłości [emoji16] rano zjadłam jajecznicę, potem rosół, w międzyczasie koktail owocowy, później racuchy a teraz popcorn na kolacje [emoji39]
Lusia125
Ja właśnie też zajadam popcornCześć dziewczyny [emoji5]
nestu
Bylam po 20 w biedrze zrobic jakies zakupy na jutro i byly juz te ciuszki ciazowe wzielam sobie 2 pary legginsow, bluzke i koszule nocna no iii gryzak haha lece jeszcze w poniedzialek zobaczyc co bedzie fajnego bo dzis to nawet wszystko nie bylo rozlozone
reklama
Anusiak1990
Fajne te koszule nocne?Bylam po 20 w biedrze zrobic jakies zakupy na jutro i byly juz te ciuszki ciazowe wzielam sobie 2 pary legginsow, bluzke i koszule nocna no iii gryzak haha lece jeszcze w poniedzialek zobaczyc co bedzie fajnego bo dzis to nawet wszystko nie bylo rozlozone