Wiesz co że katar ten co miałaś napoczatku może być wywołany hormonami a teraz jeśli doszedł kaszel to trochę gorzej
Byłam przeziębiona już dwa razy ale tylko mega katar to piłam herbatę malinowa , jadłam czosnek z mlekiem , piłam sok z czarnego bzu , robiłam inhalacje woda morska , trochę starałam się wygrzewać ale nic mi nie pomogło poprostu samo przeszło , jeśli będziesz się gorzej czuć idź do lekarza bo nieleczona infekcja jest gorsza niż leki ... Ja w 1 ciąży leżałam nawet w szpitalu taką złapałam infekcje i dostawalam leki ale nic nie wpłynęły na mojego synka a strasznie się bałam
Tak czytam posty i trochę nie nadążam ale z tego co widzę kurde ale dużo płacicie za badania ! Ja w sumie pierwszy raz w luxmedzie płaciłam 600 zł ale później poszłam na fundusz , teraz chodzę pół na pół do tego samego lekarza więc prywatnie a na badania do niego do szpitala państwowo, raz tak raz tak i dlatego mam za darmo
u mnie badania dopiero w środę , ale powiem Wam że już wiem że będę mieć infekcje w moczu bo mam od zawsze mimo że nic nic boli, nie piecze itp
Czy tylko ja jem jak jakaś sirota? Czy Wy również jecie jak wróbelki? Myślałam że jak mdłości minął to i apetyt wróci a tu guzik ... Mój syn je więcej ode mnie , powinnam się martwić ?