anieok
Fanka BB :)
Widzisz my mamy poradnie. Ba nawet psychiatrę, bo ADHD to zaburzenie którym zajmuję sie psychiatra. W szkole sa odpowiednie dokumenty jak z dzieckiem postępować. Ale mam wrażenie ze nikt sie tym nie przejmuje. A prawda jest taka że szkoła to prawie polowa dnia dziecka i bez współpracy nie ma jak pracowac.Ja tez widze ze z moim dzieckiem sie dzieje cos niedobrego tez pierwsza klasa ale po rozmowie z wychowczynia stwiedzilam ze raczej trzeba poszukac jakiejs poradni psychologicznej bo szkola nic nie pomoze. Moja corka jest bardzo grzecznym dzieckiem wrecz aniolem poza domem. Nie jest zupelnie asertywna co ktos chce tak robi. Jesli chodzi o nauke naprawdę daje sobie świetnie rade ale jak uslyszy test sprawdzian dostaje atakow paniki. Cala swoja frustracje wyladowuje w domu na mnie(pyskuje) na drzwiach(trzaska)i bardzo pogorszyl sie jej sen. Nie dosc ze nie umie zasnac.. Bo jakies zle mysli ma tak mi mowi to w nocy budzi sie z placzem. A wychowawczyni powiedziala ze niee ma żadnych zastrzeżeń co do jej rozwoju zachowania takze pewnie sobie wymyslam...