U mnie jest sporo takich ludzi. Zwłaszcza że mąż cudowny i zaradny. Wynajmujemy mieszkanie od lutego tamtego roku ( z musu- nie będę opowiadać szczegółów) a myśleli co niektorzy i liczyli na to że nie pociagniemy tych wydatków. Do tego się budujemy. Mąż kupił motor a jak się dowiedzą jak zmienimy auto to całkiem chyba będę przekletaA jeszcze zapytam Was czy też Was otaczają tacy zazdrosni ludzie ? Ja powiem szczerze że strasznie dużo osób mi zazdrości że mam synka że dobrego męża i jeszcze jak sie dowiedzą o ciąży to już chyba będę musiała chodzić całą na czerwono ubrana ;p w moim życiu jest tyle zawistnych osób które tak zazdroszczą że aż strach ....
reklama
U
użytkownik an
Gość
Za 2h mam wizytę tak się boje ze się cała trzęsę i płacze że nie chce tego USG ... Niby jestem gotowa na najgorsze ale taki mam stres
Tak mój mąż też jest wspaniałym człowiekiem i zaradnym i moje koleżanki nie moga wyjść z zazdrości bo ciągle narzekają na swoich ....U mnie jest sporo takich ludzi. Zwłaszcza że mąż cudowny i zaradny. Wynajmujemy mieszkanie od lutego tamtego roku ( z musu- nie będę opowiadać szczegółów) a myśleli co niektorzy i liczyli na to że nie pociagniemy tych wydatków. Do tego się budujemy. Mąż kupił motor a jak się dowiedzą jak zmienimy auto to całkiem chyba będę przekleta
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
U nas dosc czesto sa kontrole ostatnio jak siedzialam w poczekalni do gin to dwie kobitki rozmawialy ze soba ciezarne zee wlasnie taka kontrole mialy.Z tym że jeśli była kontrola i Cie nie zastała musisz wyjaśnić i najlepiej przedstawić dowody. Czyli paragony, wynuki itp.
Ja miałam ciąży kontrole i powiem że ledwo bo akurat spałam i dobrze że syn słyszał domofon
Co do zazdrosnych ludzi, nie zwracam uwagi. Ale napewno słyszę że mam dzieci dla 500+ i emerytury.
Paulina97
Super gratulacje [emoji4][emoji3448]Hejka, nic nie pisałam wczoraj po wizycie, bo jakos tak smutno się zrobiło na forum.. U mnie wszystko ok, był centymetrowy człowieczek z serduszkiem, termin na 23.12...
kasiaaaaaa
Ja to samo. Można znalesc super perelki w bardzo dobrej cenie. Wiec uzywany tez kupimy i juz nawet patrzylam na nie ktore oferty.Ja wózek jak już to tylko używany, 3w1 pewnie
Gratuluję ! ;*Hejka, nic nie pisałam wczoraj po wizycie, bo jakos tak smutno się zrobiło na forum.. U mnie wszystko ok, był centymetrowy człowieczek z serduszkiem, termin na 23.12...
U
użytkownik an
Gość
My również kupiliśmy używany tyle że 2 w 1 kosztował nas 600 zł zamiast 1300 i jest świetny nie zamieniłabym go na zadnen inny a stan był idealnyJa to samo. Można znalesc super perelki w bardzo dobrej cenie. Wiec uzywany tez kupimy i juz nawet patrzylam na nie ktore oferty.
kin28
Gratulacje Dzisiaj dobre wieści widzę, więc będzie dobrzeHejka, nic nie pisałam wczoraj po wizycie, bo jakos tak smutno się zrobiło na forum.. U mnie wszystko ok, był centymetrowy człowieczek z serduszkiem, termin na 23.12...
reklama