reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Mysle ze więcej moze mi lekarz powie dopiero.po.usg bo tak to.dupa blada. A tutaj wszystkie mamy pracujace ktore jade na urlop ?To może mieć problem z wyjazdem na zwolnieniu... Ostatnio mamaginekolog pisała o zwolnieniu w ciąży.
MamaT
ChętnieTo sie kiedyś w ikei umówimy
brak..wyobraźni
A dzieciaki jak zareagowały?
Mój syncio starszy zachwycony, a najbardziej, ze z młodszym bratem będą mieli ma dana chwile piętrowe łóżko
Chciałby brata jeszcze jednego hi hi , bo stwierdził, ze ja mu wystarcze(chodzi o dziewczyne w domu ha ha)
Młodszy jeszcze nie rozumie za bardzo, ale jak brzuszek zacznie rosnąć to skuma
P.S. Syn się dowiedział na usg pierwszym bo był z nami i jego słowa „ cooooo, jak to? Mamusia ma dzidziusia? „ hi
anieok
No ja miedzy innymi dla tych wakacji chciałabym na zwolnienie iść we wrześniu najwcześniej, ale zobaczymy jak to będzie.
Mamaginekolog pisała ze kiedyś wystawiala zwolnienie na jakis kurort nad morzem wlasnie dziewczyna miala z powodu bólu kręgoslupa a tam jakies zabiegi i masaże. Wazne zeby ZUS wiedział o zmianie adresu. Bo nie znasz dnia ani godziny kontroli..
Mamaginekolog pisała ze kiedyś wystawiala zwolnienie na jakis kurort nad morzem wlasnie dziewczyna miala z powodu bólu kręgoslupa a tam jakies zabiegi i masaże. Wazne zeby ZUS wiedział o zmianie adresu. Bo nie znasz dnia ani godziny kontroli..
Paulina97
Dajnie ze juz macie niektore dzieci i roszinka soe powiekszy.[emoji846]Dla niektorych jak i dla mnie to bedzie pierwsze dziecko nowe wyzwania i zmienienie zycia. Z jednej strony boje sie z drugiej ekscytacja[emoji87][emoji173]
Naszlo mnie dzisiaj i staram sie myslec pozytywnie. Pojade z przyjaciolka dzisiaj popatrzec rzeczy dla dziecka wozki w sklepie itp chce sie przygotowac mniej wiecej jaki to bedzie wydatek.[emoji4]
Naszlo mnie dzisiaj i staram sie myslec pozytywnie. Pojade z przyjaciolka dzisiaj popatrzec rzeczy dla dziecka wozki w sklepie itp chce sie przygotowac mniej wiecej jaki to bedzie wydatek.[emoji4]
U
użytkownik 190
Gość
Zobacz załącznik 969731Jak chcecie się dopisać, coś zmienić albo ja gdzieś się pomyliłam to już na priv zapraszam Jeśli pominęłam jakiegoś aniołka to też proszę o przypomnienie, chyba że mamy sobie nie życzą takiego upamiętnienia to usunę.
Jak skrupulatnie super, że zrobiłaś taką listę
U
użytkownik an
Gość
i
Wydatek to jest naprawdę spory przy pierwszym dziecku , ja na szczęście mam wszystko na świeżo po moim synku oczywiście dokupie kilka rzeczy ale raczej ta największe wydatki mam za sobą i cieszyłam się że zaczęłam myśleć o rzeczach dla dziecka już od 4 miesiąca , co miesiąc jakiś zakup bo jak zostawić wszystko naraz to można pójść z torbami ;D są rzeczy totalnie nie trafione i niepotrzebne to napewno ale już teraz wiem na co zwracać przynajmniej uwagęDajnie ze juz macie niektore dzieci i roszinka soe powiekszy.[emoji846]Dla niektorych jak i dla mnie to bedzie pierwsze dziecko nowe wyzwania i zmienienie zycia. Z jednej strony boje sie z drugiej ekscytacja[emoji87][emoji173]
kasiaaaaaa
Ja dostalam zwolnienie bo mam w pracy duzo dźwigania i. Lekarz twierdzil ze od tego bole plecow i moge poronic. Bardzo lubilam ta prace mam nadzieje ze tam wroce. A wycieczke wykupilismy juz z dwa mc wcześniej przed inf o ciąży. Ale zobaczymy jak to wyjdzie lekarz zadecyduje byc moze zostanie mi opcja dom.No ja miedzy innymi dla tych wakacji chciałabym na zwolnienie iść we wrześniu najwcześniej, ale zobaczymy jak to będzie.
reklama