reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
NieA pracujesz?
anieok
Cudowne wieści!Dzień dobry. Muszę się pochwalić wczorajszą wizytą, późno wyszłam od gina, więc nie pisałam wczoraj.
Wszystko w porządku dziecko rozwija się prawidłowo, widziałam jak bije serduszko, badania wyszły ok, mam powoli odstawić luteinę. Z pomiarów wyszło ponad 2 cm człowieka i teoretycznie 9tc, choć z miesiączki to 8tc 3 dni, a jestem w pewna że owu była 15-17 dc, więc sądzę że wczorajszy pomiar był obarczony pewnym błędem
MamaT
Można ja jadę na początku lipca na SłowacjęDzieewczyny a myślicie ze mozna jechac w gory po 3 mc juz ? W sensie nie chodzic na jakies nie wiadomo jak duze gory czy zdobywac szczyty ale tak polazic po mieście czy po polanach
kasiaaaaaa
Wow to super gratuluje dobrze ze naplywaja dobre wiadomosciDzień dobry. Muszę się pochwalić wczorajszą wizytą, późno wyszłam od gina, więc nie pisałam wczoraj.
Wszystko w porządku dziecko rozwija się prawidłowo, widziałam jak bije serduszko, badania wyszły ok, mam powoli odstawić luteinę. Z pomiarów wyszło ponad 2 cm człowieka i teoretycznie 9tc, choć z miesiączki to 8tc 3 dni, a jestem w pewna że owu była 15-17 dc, więc sądzę że wczorajszy pomiar był obarczony pewnym błędem
anieok
A w sensie wcale czy jesteś na zwolnieniu? Bo lekarz może mieć ale co do wyjazdu jeśli jesteś na zwolnieniu. Jak nie nie ma czym sie przejmowac. Mysle ze nie powinien widzieć przeciwwskazań.
kasiaaaaaa
O prosze to widze ze jest nas coraz wiecejMożna ja jadę na początku lipca na Słowację
kasiaaaaaa
Tak.jestem.na zwolnieniu ze wzgledu na bardzo.duze bole kręgosłupa przeszlo mi.dopiero po.luteinie i to dosc dlugo. Dlatego.ciekawa jestem czy sie zgodzi ehA w sensie wcale czy jesteś na zwolnieniu? Bo lekarz może mieć ale co do wyjazdu jeśli jesteś na zwolnieniu. Jak nie nie ma czym sie przejmowac. Mysle ze nie powinien widzieć przeciwwskazań.
MamaT
Ja pod LublinemJa mieszkam między krasnikiem a Janowem lubelskim
reklama