reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
tak mi przykro;(wiem co czujesz Słoneczkoprzechodziłam przez to;(ale nie poddawaj się ...Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.Powiem szczerze że i mi jest przykro i płacze strasznie. Jadę właśnie do szpitala bo chce mieć to z grzywki. Potwornie tylko boję się bólu. Zarodek ma 1 cm więc nie wiem czego się spodziewać
zielonoruda
Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Tak mi przykro... Nawet nie wiem co powiedzieć... Trzymam Cię w moich myślach i modlitwach.
Joasia..
Co to za okropny dzien?! Nie wierze.. Bardzo, bardzo mi przykro Trzymaj sie dziewczyno ❤Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
tak mi przykro;(wiem co czujesz Słoneczkoprzechodziłam przez to;(ale nie poddawaj się ...
Martusia.
Jadę do szpitala. Nie wiem czego się spodziewać. Maleństwo miało 1 cm.
Boje się boli. Serce boli i wszystko boli
Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.
Ja będę miała wywoływanie farmakologiczne bez zabiegu (
Boje się bardzo
Anusiak1990
Wywolanie farmakologiczne jest lepsze dla organizmu.... Ja mimo wywolania mialam lyzeczkowanie. Kochana trzymaj się jestes super dzielna.
reklama
Anusiak1990
Dasz rade kochana. Zrob badania koniecznie... U mnie tarczyca szalala i tez konczylo sie tak jak u Ciebie w tym samym czasie.Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.