reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
tak mi przykro;(wiem co czujesz SłoneczkoSerduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.Powiem szczerze że i mi jest przykro i płacze strasznie. Jadę właśnie do szpitala bo chce mieć to z grzywki. Potwornie tylko boję się bólu. Zarodek ma 1 cm więc nie wiem czego się spodziewać
zielonoruda
Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Tak mi przykro... Nawet nie wiem co powiedzieć... Trzymam Cię w moich myślach i modlitwach.
Joasia..
Co to za okropny dzien?! Nie wierze.. Bardzo, bardzo mi przykroSerduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
tak mi przykro;(wiem co czujesz Słoneczkoprzechodziłam przez to;(ale nie poddawaj się ...
Martusia.
Jadę do szpitala. Nie wiem czego się spodziewać. Maleństwo miało 1 cm.
Boje się boli. Serce boli i wszystko boli
Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.
Ja będę miała wywoływanie farmakologiczne bez zabiegu
Boje się bardzo
Anusiak1990
Wywolanie farmakologiczne jest lepsze dla organizmu.... Ja mimo wywolania mialam lyzeczkowanie. Kochana trzymaj się jestes super dzielna.
reklama
Anusiak1990
Dasz rade kochana. Zrob badania koniecznie... U mnie tarczyca szalala i tez konczylo sie tak jak u Ciebie w tym samym czasie.Przykro mi. Mnie po ostatnim zabiegu bolało tylko psychicznie. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.