reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
W każdej ciąży wychodzi mi pozytywna toxoplazmoza, za każdym razem muszę chodzić do poradni zakaźnej. W poradni robią mi awidnosc która wskazuje że to stara infekcja, a pozytywne wyniki najprawdopodobniej sa u mnie indukowane ciążą. Liczyłam że teraz będzie inaczej ale znowu to samo.

Czyli przechodzilas już ja dużo wcześniej .. uffff .. bo myślałam, ze to na świeżo

Powiem szczerze że i mi jest przykro i płacze strasznie. Jadę właśnie do szpitala bo chce mieć to z grzywki. Potwornie tylko boję się bólu. Zarodek ma 1 cm więc nie wiem czego się spodziewać

No przechodzilam i ja to wiem i lekarz wie a i tak procedura jest ta sama. Skierowanie do zakaźnej, kolejne badania i dopiero święty spokój. Jedynie mi już antybiotyku nie daje. Bo za pierwszym razem musiałam brać przez kilka tygodni antybiotyk zanim nie okazało sie ze niepotrzebnie.

reklama
Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Trzymaj się Kochana i nie poddawaj. Masz swojego Aniołka teraz, który będzie nad Tobą czuwał. Mi dopiero ulżyło po stracie jak znalazłam grób na cmentarzy Dziecka Utraconego. Chodzę tam często, stawiam znicz i kwatki.

Do góry