reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja w ciazy z Marcelinka mialam takie mdlosci i biegunke ze sie odwodnilam. Do tego trzustka szwankowala i lekarz powiedział że moze byc ciezko bo organizm walczy z ciaza mialam 8antybiotykow do 20tcIde na 11. Moj diabelek zasnal nareszcie mam nadzieję że do rana
Twoj Aniolek będzie zawsze z Toba. Sciskam Cie mocno. I pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi slonce. Dla Was tez wyjdziePamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
Życzę Wam dużo zdrówka. Ja zerkam już na sale i boje się strasznie bo to dla mnie niestety nowe
Anianie93
Pamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
Życzę Wam dużo zdrówka. Ja zerkam już na sale i boje się strasznie bo to dla mnie niestety nowe
Nie bój się, widocznie tak musiało być. Przesyłam dobre myśli, wszystko się jeszcze ułoży tylko widicznie nie teraz jeszcze. ❤
Paulina97
@Anusiak1990 jaj z ciaza wszystko okej i wczesniej jezdzilam codziennie to na razie dalej moge.
Przykro mi strasznie[emoji26] trzymaj sie..Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Bardzo współczuję... Ściskam Cię!!! :*
Trzymaj się kochanaPamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
Anusiak1990
To super.@Anusiak1990 jaj z ciaza wszystko okej i wczesniej jezdzilam codziennie to na razie dalej moge.Przykro mi strasznie[emoji26] trzymaj sie..
Anianie93
Mam głupie pytanie, większość z Was pewnie już wykonywała podstawowe badania. Ja muszę je zrobić w tym tygodniu. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych, dlatego też nie miałam pobieranej krwi ani nic. Jak te badania wyglądają? Dużo biorą krwi? I czy z moczem to już się tam idzie czy jak? Sorki za takie pytania dla niektórych zapewne śmieszne ale mieszkam z narzeczonym 160km od moich rodzinnych stron, nawet nie wiem gdzie tu się robi takie badania(już znalazłam w necie,) ale wiecie nie czuję się tu jakoś super rozeznana szczególnie jak chodzi o badania, bo tylko raz byłam u rodzinnego hehe Nie dość, że ciąża to dla mnie nowość to ilość badań mnie też przeraża.
reklama
lawenda28
Cześć dziewczyny, ja odzywałam się już dawno temu, ale cały czas was czytam i przeżywam wszystko razem z wami. Bardzo mi przykro że tyle dzisiaj smutnych wiadomości, ale najważniejsze się nie załamać, wkońcu musi sie udać. Ja widziałam bijące serduszko na początku 6 tygodnia, teraz jestem w 8+5 dniu i kolejne usg pewnie będzie w 11-12 tyg, więc do tego czasu jestem w niepewności żeby wszystko było w porządku. Ciesze się że jesteście, razem jakoś tak lepiej