reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Co wy sadzicie o kolyskach czy tez koszach mojzesza bo mi sie to strasznie podoba ale chyba jest malo pozyteczne bo tylko do 6miesiaca zycia sie nada. I tak teraz znalazlam opcje z tiny love 3w1 i zastanawiam się czy warto
My używalismy przy córce, fakt tylko 6 miesięcy, ale było to super rozwiązanie. Mieliśmy w starym mieszkaniu mało miejsca, a tutaj mogłam jedna ręką z dzieckiem w środku przenosić budę od tego, często w nocy córka jak zaplakala to bujana zasypiala. Ogólnie w tamtym okresie budziła się dużo rzadziej niż syn który spal w zwykłym łóżeczku że szczebelkami.

Co wy sadzicie o kolyskach czy tez koszach mojzesza bo mi sie to strasznie podoba ale chyba jest malo pozyteczne bo tylko do 6miesiaca zycia sie nada. I tak teraz znalazlam opcje z tiny love 3w1 i zastanawiam się czy warto

Ja miałam ten tiny i tak naprawdę tylko kołyskę używałam, bo siedzisko fisher price bardziej małemu odpowiadało [emoji6]
Teraz zdecydowałabym się na kołyskę z ikei [emoji6] ostatnio widziałam i bardzo mi się spodobała a jest ciut większa niż ten tiny love

Ostatnia edycja:
A probowalyscie alternatywe czyli jakas inke? Cappuccino
Napoczatku kawę zbożowa jedną wypiłam , a teraz to na palcach jednej ręki mogę wyliczyć co mogę zjeść czy wypić ;) tak więc nie wchodzi
Jeśli chodzi o Pytanie wcześniejsze to dla maluszka mam zamiar kupić taki bujaczek jak właśnie w tym Tiny co wspomniałaś taki na płasko , a później mam huśtawkę hybrydowa i to jest coś co było mega ekstra i będę każdemu polecać ;) mój synek uwielbiał w tym przebywać

My używalismy przy córce, fakt tylko 6 miesięcy, ale było to super rozwiązanie. Mieliśmy w starym mieszkaniu mało miejsca, a tutaj mogłam jedna ręką z dzieckiem w środku przenosić budę od tego, często w nocy córka jak zaplakala to bujana zasypiala. Ogólnie w tamtym okresie budziła się dużo rzadziej niż syn który spal w zwykłym łóżeczku że szczebelkami.
Dokładnie to my mieliśmy kosz shnuggle

Z tymm porodem to na pewno co ma byc to będzie kazda z nas musi przez to przejsc. A czas leci faktycznie tak szybko ze szok..
Jesli chodzi o kawe to ja nie pije w ogole. Mowilqm zee po 3 mc jedna bede pic ale jakos mnie nie ciagnie.

reklama
To co jest ze mną nie tak że ja lubię nadal kawę a wy macie obrzydzenie? Większość kobiet powinna czuć obrzydzenie do kawy – chyba… Coś mi głowa już za bardzo pracuje dzisiaj

Do góry