Czekamy na dobre wieściPo pracy dopiero - o 15:30
reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Ja to samo mam. Identyczne objawy. Czasem mi przechodzi jak zalicze wc ale w sensie grubsza sprawe. Najgorzej jest wieczorami jest mi tak nie dobrze ze szok. Chyba zle jak sie malo.je i zle jak sie za duzo.zjeTeż tak mam...i mimo że na razie nie wymiotuje to od takiego jakby odruchu wymiotnego boli mnie cały żołądek i chyba przepona...nie wiem czy to normalne. Na razie daje radę bo poprzedni i ten tydzień pracuje z domu ale od 6.05 muszę znowu do pracy jechać i nie wiem jak to wytrzymam
kasiaaaaaa
Wiecie co musze Wam napisać ze od razu lepiej mi sie na sercu robi jak wiem ze tu jestesmt razem. Ze możemy razem sie wesprzec i przedyskutowac nie ktore sprawy. Ze zadna nie popatrzy dziwnie tylko ze zrozumieniem do tego.podejdzie. facet to jednak nie rozumie pewnych spraw i nie wiadomo jak by sie staral to nie da rady. A od razu mi lepiej ze wiem ze moge z wamj tu popisac )
kin28
Też to samo uważam Ciesze się, że w ogóle jest się komu wygadać, spytać itp. U mnie wie tylko chłopak, który jeszcze się nie oswoił z informacją, i przyjaciółka. Fajnie że jest nas dużo, z podobnymi "problemami" i można się dzielić i tymi dobrymi rzeczami i gorszymi [emoji4]Wiecie co musze Wam napisać ze od razu lepiej mi sie na sercu robi jak wiem ze tu jestesmt razem. Ze możemy razem sie wesprzec i przedyskutowac nie ktore sprawy. Ze zadna nie popatrzy dziwnie tylko ze zrozumieniem do tego.podejdzie. facet to jednak nie rozumie pewnych spraw i nie wiadomo jak by sie staral to nie da rady. A od razu mi lepiej ze wiem ze moge z wamj tu popisac )
Ja dziś o tym rozmawiałam z koleżanką która mnie odwiedziła ze swoją prześliczna 8 miesięczna córeczka. Powiedziałam jej o forum, że to takie fajne mimo tego że żadna z nas pewnie się prywatnie nie zna to tu jest taka swoboda. Ja czuję się na tym forum jak wśród naprawdę dobrych przyjaciół. Każda z nas się cieszy jak dołączy ktoś nowy i jak idzie wszystko w dobrym kierunku. To jest niesamowite, czasem myślę, że lepiej jak nie jedna rodzina. Jesteście cudowne!
Bliźniaki :D
Ja znalazłam dosyć sporo informacji, ze właśnie należy sprawdzać tętno płodu od 6tc(jeżeli już bije) ponieważ jego szestotliwosc uderzeń tez jest bardzo istotna i powinno się to kontrolować ..
Na początku jest sprzęt który odpowiada detektorowi płodu - echosonda tzw , a później ktg ..
Zobacz załącznik 967324
Puls jest sprawdzany, w poprzedniej ciąży miałam zaledwie 80/min. I poronilam. Ja wspominalam o słuchaniu A uderzenia widać na ekranie i to lekarz sprawdzał dokładnie
kasiaaaaaa
Dokladnie. I pomyslec ze kiedys tego nie bylo nie bylo internetu i kobiety musialy liczyc na siebiepomocJa dziś o tym rozmawiałam z koleżanką która mnie odwiedziła ze swoją prześliczna 8 miesięczna córeczka. Powiedziałam jej o forum, że to takie fajne mimo tego że żadna z nas pewnie się prywatnie nie zna to tu jest taka swoboda. Ja czuję się na tym forum jak wśród naprawdę dobrych przyjaciół. Każda z nas się cieszy jak dołączy ktoś nowy i jak idzie wszystko w dobrym kierunku. To jest niesamowite, czasem myślę, że lepiej jak nie jedna rodzina. Jesteście cudowne!
Dokladnie jest tutaj taka swoboda mimo ze raczej sie nie spotkamy to faktycznie to pisanie idzie nam calkiem niezle ) mi na prawde to duzo daje szczegolnie ze nie wiem czego sie spodziewać 1 ciaza.Ja dziś o tym rozmawiałam z koleżanką która mnie odwiedziła ze swoją prześliczna 8 miesięczna córeczka. Powiedziałam jej o forum, że to takie fajne mimo tego że żadna z nas pewnie się prywatnie nie zna to tu jest taka swoboda. Ja czuję się na tym forum jak wśród naprawdę dobrych przyjaciół. Każda z nas się cieszy jak dołączy ktoś nowy i jak idzie wszystko w dobrym kierunku. To jest niesamowite, czasem myślę, że lepiej jak nie jedna rodzina. Jesteście cudowne!
kasiaaaaaa
Sory za bledy czasem mi telefon przestawia slowa albo w srodku wstawia polowe co chcialam napisac :/
Alex85
Ja i w tej ciazy w której poroniłam i poprzedniej z której mam synka słyszałam bicie na chwilkę takze nie wiem czy to jest aż tak szkodliwe. Oby nie...Trochę się teraz wystraszyłam, bo nie słyszałam żeby to było coś złego dzisiaj wogole mam stresujący dzien wszystko naraz się zebrało akurat dzisiaj.Moj lekarz nie puszcza dzwieku, tez mowi że to nie jest obojętne. Natomiast pokazuje.
reklama
Joasia..
Hej Ja juz po wizycie,w domku,powrot do lozeczka. Wszystko jest dobrze, tetno 171. Pytalam o tą roznice pomiedzy Usg a om i mam sie absolutnie nie martwic; poprostu zarodek jest ciut wiekszy a nie starszy i stad ta roznica 5dni i dopoki roznica w tą czy drugą strone nie przekracza 2tyg.to jest ok. Dostalam liste badan do wykonania na przyszly tydz.