reklama
Tak to prawda. Musimy być dobrej myśli dla naszych dzidzulków.Może przeczucie, a może rozsądek. W końcu tyle ciąż dookoła kończy sie poronieniem... Tak czy siak glowa do góry. Podświadomość też ma ogromną moc.
Anusiak1990
Fanka BB :)
Uwielbiam rzeczy z lidla. Mloda tam jest ubierana zresztą starsza tez. A widzialyscie te sukienki co teraz beda? Ja juz sie na dwie napalilam hihi brzuch bedzie mial miejsce
Paulina66
Zaciekawiona BB
Właśnie masz rację....nasze przeczucia też duża znaczą....cała ciążę ostatnio ciagle się bałam i miałam leki że coś jest nie tak i koło niestety miałam rację....teraz nastawiam się pozytywnie napewno będę musiała mieć więcej badań ale mam nadzieję że wszystko w koncu skończy się dobrze...mój lekarz mi mówi " nic nie zdarza się dwa razy" mam nadzieję że i tak będzie ❤❤Może przeczucie, a może rozsądek. W końcu tyle ciąż dookoła kończy sie poronieniem... Tak czy siak glowa do góry. Podświadomość też ma ogromną moc.
Anusiak1990
A ja znowu w tej ciazy ktora stracilam tak bolesnie cieszylismy sie od samego początku bo taka wyczekiwana i wogole a tu dupa zbita ta druga stracona to pewnie gdybym nie poszla do lekarza to bym noe wiedzials bo sama sie zaczelam oczyszczac Marcelina byla szczesliwym strzalem w walentynki i ciaze wspominam bardzo zle i od samego początku mialam pesymistyczne nastawienie. Teraz w tej ciazy tez chyba nie odetchne spokojnie dopoki babelek nie będzie z nami. Bedziecie uzywac detektora tetna plodu?
Anusiak1990
Tylko ta rozmiarowka zawyzona jest troszke ale tak poza tym żadnych zastrzeżeń. Moja mala smigala w bodziakach 74 chyba pol roku naprawdę one rosly razem z nia. Gatunkowo super. Nie to co pepco porazka.Powiem Wam, że odkąd pracuje w lidlu to tylko tam kupuje ciuchu i dla chrzasniaków też. z czystym sumieniem polecam. A dla maluszków w rozmiarze do 74 są świetne z bio bawełny takie delikatne.
My też się cieszylismy jak szaleni. Starania ponad pół roku do tego się wyprowadziliśmy od rodziców itd no i wyszło jak wyszło. A teraz jest od początku inaczej. A co do detektora to moja siostra uratowała sobie tym synka więc ja zamierzam kupić.A ja znowu w tej ciazy ktora stracilam tak bolesnie cieszylismy sie od samego początku bo taka wyczekiwana i wogole a tu dupa zbita ta druga stracona to pewnie gdybym nie poszla do lekarza to bym noe wiedzials bo sama sie zaczelam oczyszczac Marcelina byla szczesliwym strzalem w walentynki i ciaze wspominam bardzo zle i od samego początku mialam pesymistyczne nastawienie. Teraz w tej ciazy tez chyba nie odetchne spokojnie dopoki babelek nie będzie z nami. Bedziecie uzywac detektora tetna plodu?
reklama
Anusiak1990
I pieluchomajtki tez uzywam z lidla pampersy tez uzywalam lidlowskie bo biedronkowe tam byly dwa rodzaje i fioletowe uczulaly a zielone mialy specyficzny zapach