Trzeba było powiedzieć że zbierasz na nowe auto to może by się zamknęła.Nie to ja mam tak z siostra.... Czwarte dziecko to napewno po emeryture. Ot taki mój sposób na życie. Ale w dupie mam jej zdanie. Ona ani moich dzieci nie wykarmi ani nie wychowa więc nic jej do tego.
reklama
anieok
Fanka BB :)
Dobry pomysł, pewnie jak sie dowie o mojej ciąży to coś mi dosra tego typu to jej powiem że mój najstarszy syn chciał na wakacje jechać w tym roku do Australii, a nie ciągle na te łódki na mazury więc musiałam załatwić jakoś zasiłek [emoji14]
Dodam że z całego serduszka Ci gratuluję i bym powiedziała zazdroszczę ale nie wolno ciąży zazdrościć. Ja jakbym mogła to nawet 5 bym miała. Moja mama miała nas 10 i żyje. Do tego nikt nie jest menelem ani patologia więc nie ma co się przejmować.Trzeba było powiedzieć że zbierasz na nowe auto to może by się zamknęła.
anieok
To jest właśnie to, nas w domu byla czwórka, u mojego męża piątka. Wiec siła rzeczy nie wyobrazalismy sobie nigdy małej rodzinyDodam że z całego serduszka Ci gratuluję i bym powiedziała zazdroszczę ale nie wolno ciąży zazdrościć. Ja jakbym mogła to nawet 5 bym miała. Moja mama miała nas 10 i żyje. Do tego nikt nie jest menelem ani patologia więc nie ma co się przejmować.
Ja to bym chciała nie mniej niż 3. Ale co mi przyniesie los ?To jest właśnie to, nas w domu byla czwórka, u mojego męża piątka. Wiec siła rzeczy nie wyobrazalismy sobie nigdy małej rodziny
anieok
Wszystko przed Tobą ja mowilam że chciałabym 3jke a czwarte jako ewentualną wpadkę, ale przyszedł taki dzień że to czwarte mi sie zamarzyłoJa to bym chciała nie mniej niż 3. Ale co mi przyniesie los ?
Mam nadzieję że tym razem się szczęśliwie skończy. Moze ten rok bedzie lepszy od poprzedniego. Mowie do meza teraz 27 lat to moze ta 7 bedzie szczesliwa. Moja siostra miała 3 cesarki i mowila że to koniec a teraz jej się marzy jeszcze córeczka.Wszystko przed Tobą ja mowilam że chciałabym 3jke a czwarte jako ewentualną wpadkę, ale przyszedł taki dzień że to czwarte mi sie zamarzyło
anieok
Pytanie tylko czy sama cesarka jej nie ogranicza. Bo lekarze różnie mówią.Mam nadzieję że tym razem się szczęśliwie skończy. Moze ten rok bedzie lepszy od poprzedniego. Mowie do meza teraz 27 lat to moze ta 7 bedzie szczesliwa. Moja siostra miała 3 cesarki i mowila że to koniec a teraz jej się marzy jeszcze córeczka.
Przede wszystkim musisz sie nastawić pozytywnie. W końcu co by sie nie działo to i tak nie mamy na to wpływu. Więc dla własnego spokoju najlepiej sie nastawić pozytywnie. Ja w poprzedniej ciąży od samego początku miałam zle przeczucie no i sie nie pomyliłam. A w tej powiedziałam sobie że co ma być to będzie a ja nastawiam sie pozytywnie.
reklama
Lekarz jej mówił po 3 ciąży że w jej przypadku jest możliwe ale musi odczekać przynajmniej 3 lata i zrobić wtedy badania. A co do mnie to mam wielką nadzieję. W poprzedniej wszystko było super do grudnia. Ale miałam takie coś ze nie kupuje nic bo za szybko a że pracuje w lidlu to ubranek nie brakowało. Ale jakiś taki miałam odrzut od kupowania może to też było przeczucie ?Pytanie tylko czy sama cesarka jej nie ogranicza. Bo lekarze różnie mówią.
Przede wszystkim musisz sie nastawić pozytywnie. W końcu co by sie nie działo to i tak nie mamy na to wpływu. Więc dla własnego spokoju najlepiej sie nastawić pozytywnie. Ja w poprzedniej ciąży od samego początku miałam zle przeczucie no i sie nie pomyliłam. A w tej powiedziałam sobie że co ma być to będzie a ja nastawiam sie pozytywnie.