reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

O te smaki pytam z ciekawosci bo w moim przypadku za pierwszym razem sie nie sprawdzilo teraz jak narazie w ogole zadnych zachcianek, smakow brak.

Witam nowe przyszle mamusie.

@Beti92 nie mam pojecia co przezywalas, ale wierze ze tym razem sie uda, mysl pozytywnie!

Dzis i moj brzuch jest widoczny, w pracy narazie nic nie mowie, wizyta 7mego a dopiero tez co podpisalam nowy aneks do umowy wiec zle bym sie z tym czula. Poza tym kierowniczka stara sie o dziecko, niebawem zacznie leczenie a ja jej powiem wiesz co jestem w ciazy? :( musze poczekzc jsszcze troche moze przezyje maj i w czerwcu jej powiem, a pracowac do wrzesnia, pazdziernka bym chciala o ile starczy sil i wszystko bedzie dobrze.

reklama
Tylko ta rozmiarowka zawyzona jest troszke ale tak poza tym żadnych zastrzeżeń. Moja mala smigala w bodziakach 74 chyba pol roku naprawdę one rosly razem z nia. Gatunkowo super. Nie to co pepco porazka.
W pepco dla starszych dzieci te licencyjne są takie nawet w miarę ale inne to tak jak mówisz porażka to samo w biedronce. No co do rozmiarówki to masz rację ale za to nie do zdarcia.

My też się cieszylismy jak szaleni. Starania ponad pół roku do tego się wyprowadziliśmy od rodziców itd no i wyszło jak wyszło. A teraz jest od początku inaczej. A co do detektora to moja siostra uratowała sobie tym synka więc ja zamierzam kupić.
Ja tez bym wlasnie chciala ale slyszlam opinie ze kobietki swoje tetno sluchaly a nie dzidziorka i nie bardzo im posluzyl

W pepco dla starszych dzieci te licencyjne są takie nawet w miarę ale inne to tak jak mówisz porażka to samo w biedronce. No co do rozmiarówki to masz rację ale za to nie do zdarcia.
Moja starsza nie bardzo gustuje w pepcowych także zostaje mi lidl albo h&m. A te z biedronki sa jakies niewymiarowe szerokie w barkach mialam tylko jedna paczke body i tyle z zakupow tam

O te smaki pytam z ciekawosci bo w moim przypadku za pierwszym razem sie nie sprawdzilo teraz jak narazie w ogole zadnych zachcianek, smakow brak.

@Beti92 nie mam pojecia co przezywalas, ale wierze ze tym razem sie uda, mysl pozytywnie!

Dzis i moj brzuch jest widoczny, w pracy narazie nic nie mowie, wizyta 7mego a dopiero tez co podpisalam nowy aneks do umowy wiec zle bym sie z tym czula. Poza tym kierowniczka stara sie o dziecko, niebawem zacznie leczenie a ja jej powiem wiesz co jestem w ciazy? :( musze poczekzc jsszcze troche moze przezyje maj i w czerwcu jej powiem, a pracowac do wrzesnia, pazdziernka bym chciala o ile starczy sil i wszystko bedzie dobrze.
Ja chciałam pracować do 6 mają bo sklep nam zamykają na remont ma trwać pół roku ale lekarz się nie zgodził o siedzę w domku. No sytuację masz z kierowniczka bardzo nie ciekawa. Ciężko to ugryźć.

Za mną ostatnio chodziła musztarda i przecież pomidorowy i takie jadlam kanapki . Mój mąż prawie wymiotowal a ja miałam "niebo w gębie " z czego ogólnie musztardy nie lubię

Pracowalam u narzeczonego przyjaciolki zresztą sama ich wysfatalam 12lat temu takze znaliśmy sie jak lyse konie. Wkoncu zdecydowali sie na slub bo to z jego strony tak mozolnie wszystko szlo i o dziecku tez nie bardzo chcial slyszec a kumpela ciezko przeszla xiaze obu siostr i jak sie dowiedziala o mojej to niestety wszystko sie posypalo zero kontaktu problemy z wyplata z dokumentami do zusu taka istna zawisc to byla. Życzę Ci zeby Twoja szefowa nie robiła Ci takich problemow

Za mną ostatnio chodziła musztarda i przecież pomidorowy i takie jadlam kanapki . Mój mąż prawie wymiotowal a ja miałam "niebo w gębie " z czego ogólnie musztardy nie lubię
Musztarde tez juz zaliczylam i sledzie w musztardzie tez fajnie wchodzily ale od kiedy mdlosci sa silniejsze nie wchodzi nic

Musztarde tez juz zaliczylam i sledzie w musztardzie tez fajnie wchodzily ale od kiedy mdlosci sa silniejsze nie wchodzi nic
Ja w święta wcinalam śledzie i wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatke. Marynowane z cebulką ale nikt się nie zorientował, ze to ciaza i że ja nie lubię ryb. Ale było zamieszanie bo miałam urodziny w 1 dzień świąt i pełna chata ludzi.

reklama
Ja w święta wcinalam śledzie i wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatke. Marynowane z cebulką ale nikt się nie zorientował, ze to ciaza i że ja nie lubię ryb. Ale było zamieszanie bo miałam urodziny w 1 dzień świąt i pełna chata ludzi.
Ja nie jadlam ryb do zajscia w ciaze ze starsza. Wieczorem po skromnym przyjeciu weselnym zezarlam caly polmisek kwasnych sledzi moj juz maz od kilku godzin mial nietega mine i na seugi dziwn zatestowalismy i pyk dwie kreski. Takze o starszej dowiedzialam sie dzien po weselu;)

Do góry