reklama
Magdalena S
Fanka BB :)
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
Mnie bolał brzuch od 4-6 tygodnia, ale nie cały czas, tylko czasami. Teraz mam 7 tydzień i nie odczuwam bólu brzucha
emilqqs
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
Ja kończę 8 tydzień i dziś z rana czułam pierwszy raz od tygodnia bo jakoś ustalo ale wraca. Mnie lekarka powiedziała że na tym etapie to nie jajniki bolą tylko macica się rozciąga (chyba że ktoś ma torbiel lub krwiaka to chyba jest inaczej). Cały czas czuje też jakbym miała zakwasy na brzuchu, najgorzej przy kasłaniu czy kichaniu.
U
użytkownik 190
Gość
Coraz rzadziej mam bóle jajników. W tamtym tygodniu jeszcze dość mocno ciągnęły.
Skończyłam 7 tydz.
Mythopoeia
Nie wiem jeszcze, powiedziała że 300-400 zł, bo ona tego u siebie nie robi, tylko kazała mi się gdzieś tam zgłosić trochę się boję że jak wyjdzie coś nie tak to się będę martwić cała ciąża a przecież na wady genetyczne nic mi nie poradzą nawet jak je wykryją. Ale mąż chce i się upiera, więc pewnie zrobięIle za go placisz?
anieok
No właśnie, my z mężem mamy wspólny pogląd o tym ze co by sie nie działo to na to wplywu nie mamy dlatego nie robięNie wiem jeszcze, powiedziała że 300-400 zł, bo ona tego u siebie nie robi, tylko kazała mi się gdzieś tam zgłosić trochę się boję że jak wyjdzie coś nie tak to się będę martwić cała ciąża a przecież na wady genetyczne nic mi nie poradzą nawet jak je wykryją. Ale mąż chce i się upiera, więc pewnie zrobię
martuśka0103
370zlIle za go placisz?
reklama
anieok
Ja podobno moge robić refundowany bo mam na skierowaniu poronienie wcześniejsze wpisane. Ale nie wiem jak to jest. Musiałabym jechać kawał drogi, no i tak niczego by to nie zmieniło.370zl