reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja podobno moge robić refundowany bo mam na skierowaniu poronienie wcześniejsze wpisane. Ale nie wiem jak to jest. Musiałabym jechać kawał drogi, no i tak niczego by to nie zmieniło.
O widzisz ja też poroniłam ale mój nic nie mówił że na skierowanie można zrobić....pewnie że nic nie zmieni co ma być to będzie

reklama
Mi o tym kiedyś mówiła znajoma ze właśnie jej robili za darmo po poronieniu. I teraz zwróciłam uwagę że też mam tak wpisane. No ale nic i tak zgodnie z sumieniem nie robie :)

Wczoraj moje najmłodsze dziecię wbilo mi sie głowa w brzuch. Od tej pory cały czas czuję macice :/

965962
20190426_083525.jpg czy to większe koło zarodka to ciałko żółte? Zapomniałam w gabinecie zapytać co to za farfocel obok mojego maleństwa się czai :p

Właśnie wróciłam od drugiego ginekologa, na szczęście kobieta mi zrobiła usg bez marudzenia :D dzieciak póki co na swoim miejscu, 6+2 mi wpisała, to dzień mniej niż z miesiączki ale powiedzmy że ok :) 6,7 mm i serce już słychać :)) bardzo polecala nam zrobienie testu PAPPA w 13 tygodniu, czy ktoś może sobie robił w poprzednich ciażach? :O
Ja robiłam prenatalne z pappa. Teraz tez zrobię.

Mi o tym kiedyś mówiła znajoma ze właśnie jej robili za darmo po poronieniu. I teraz zwróciłam uwagę że też mam tak wpisane. No ale nic i tak zgodnie z sumieniem nie robie :)

Wczoraj moje najmłodsze dziecię wbilo mi sie głowa w brzuch. Od tej pory cały czas czuję macice :/
Ojej to uważaj kochana;)A miałaś poronienie samoistne?

Bóle rzadsze ale jednak. Za to dzis pierwszy raz mnie totalnie zmulilo. Na szczęście fałszywy alarm. Czy ktoraj z was miala w poprzedniej ciąży lub obecnej cukrzycę? Mam podejrzenie i muszę isc do diabetologa. :(

Ja mialam od poczatku dziwne bóle okresowe teraz jestem w 9 tyg i przeszly ale zdazaja sie dni ze czasem boli cos. Ale nie umiem sama.okreslic czy to jajniki czy brzuch takie dziwne uczucie. Dziewczyny jaka u was pogoda u nas 30 stopni ma byc a juz chyba prawie z 25 taki zaduch ze wytrzymac sie nie da

reklama
Mialam we wtorek cytologie i mówiła, że dobe będzie plamienie. już 2,5 doby a plamienie dalej jest, martwie się trochę, może to być przez nadżerkę szyjki?

Do góry