reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja tez mam taki brzuszek ale.mam wrazenie ze mi to będzie szlo bardziej na boki bo wlasnie boczki biodra mi sie powiekszaja. Mam.problem z zaparciami i tak.jak ktoras napisala zaczyna sie wolna praca jelit.. i sucha skora tez u mnie niestety sie pojawila moze kupic jutro ta oliwke. Spodni nie nosze juz tych co zawsze bo mega uciskalo mi brzuch i mnie ppobolewal :/ wlasnie sie zastanawiam w jakie ciuchy sie zaopatrzyc latem w ciazy ? Ja sie kompletnie na tym nie znam.

reklama
Ja tez mam taki brzuszek ale.mam wrazenie ze mi to będzie szlo bardziej na boki bo wlasnie boczki biodra mi sie powiekszaja. Mam.problem z zaparciami i tak.jak ktoras napisala zaczyna sie wolna praca jelit.. i sucha skora tez u mnie niestety sie pojawila moze kupic jutro ta oliwke. Spodni nie nosze juz tych co zawsze bo mega uciskalo mi brzuch i mnie ppobolewal :/ wlasnie sie zastanawiam w jakie ciuchy sie zaopatrzyc latem w ciazy ? Ja sie kompletnie na tym nie znam.

Na szczęście zbliża się lato, jak ktoś już wspominał i będzie, można w takim razie przerzucić się na luźne sukienki, spódnice, tuniki itp.

Do góry