Anusiak1990
Fanka BB :)
Bedziecie inwestowac w detektor tętna plodu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mocno nawilżaj skórę, im szybciej tym lepiej. Noo ja mam właśnie taki ból brzucha jak odpisałaś nie zawsze ale są momenty mocniejsze i słabsze...
Ja mam to samo że ciasno się robi jak chce się dopiąćno ale co W końcu w ciąży jesteśmy hahaJa mam widoczny brzuch od 2 tyg. Nie jakas tam pilka ale taki wzdety. No a dzisiaj ubieram pewniacko swoje rurki bo ostattnie dni w dresie koczowalam w domu nozki weszly pupka weszla gladko i co i sie nie dopne hahaha
Co polecacie na nawilżenie, bez zbędnej ilości chemii?
oliwke dla dzieci po kąpieli,Co polecacie na nawilżenie, bez zbędnej ilości chemii?
Mam koleżankę która cała ciążę smarowala się oliwka też napewno będę bo nie ma żadnych rozstępów... Ale to też zależy od skóry i myślę że emolium. Żadnych typowo ciążowych kupować nie będę.Co polecacie na nawilżenie, bez zbędnej ilości chemii?
Ja planuję na komunii syna 19 maja jeśli wszystko do tej pory będzie prawidłowo się rozwijać [emoji7]Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie o ciąży?
Ja tez mam taki brzuszek ale.mam wrazenie ze mi to będzie szlo bardziej na boki bo wlasnie boczki biodra mi sie powiekszaja. Mam.problem z zaparciami i tak.jak ktoras napisala zaczyna sie wolna praca jelit.. i sucha skora tez u mnie niestety sie pojawila moze kupic jutro ta oliwke. Spodni nie nosze juz tych co zawsze bo mega uciskalo mi brzuch i mnie ppobolewal :/ wlasnie sie zastanawiam w jakie ciuchy sie zaopatrzyc latem w ciazy ? Ja sie kompletnie na tym nie znam.