reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Mam koleżankę która cała ciążę smarowala się oliwka też napewno będę bo nie ma żadnych rozstępów... Ale to też zależy od skóry i myślę że emolium. Żadnych typowo ciążowych kupować nie będę.

Ja używałam oliwek w ciazy, ale fakt jest taki, ze jeszcze bardziej wysuszala skore, a jak któraś będzie miała problem z suchością przez hormony to nie polecam:(, wiec smarowałam tylko brzuch później, a na reszte używałam krem ciążowy dodatkowo .
Roztepow nie było, ale tyłam i rosłam powoli, a to duży plus, jak za szybko wybije brzuch, a skóra jest mało elastyczna to rozstępy mimo smarowania mogą jednak wyskoczyć :(

reklama
Może spróbować na tą suchą skórę masło np. Shea.
Ja rozstępy mam niestety. W dzieciństwie byłam bardzo chuda i gdy szybciej roslam jako nastolatka, pojawiły się rozstępy.

Dzidziuś jest ma 5.6mm serducho bije tylko mam torbiel na jajniku i muszę więcej wypoczywać szczesliwa jestem kontrola za 2 tyg
20190417_171523.jpg

reklama
Do góry