martuśka0103
Fanka BB :)
Dobry pomysłMam juz umowione badania prenatalne.
Moze zrobimy tabelke kiedy kto wizytuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry pomysłMam juz umowione badania prenatalne.
Moze zrobimy tabelke kiedy kto wizytuje?
Ja mam trochę mniejsze ale wypiłam gazową wodę z cytrynąHej a ja mam takie pytanie do dziewczyn które mają mdłości. Macie takie dni że mdłości znikają? Bo ja ostatni tydzień miałam mdłości z wymiotami, ledwo zylam a teraz nagle wymioty ustalmy, mdłości też słabsze... Jutro mam wizytę i usg to się okaże coo i jak
Nie denerwuj sie trzymamy kciuki [emoji173][emoji110]ja pierwsza wizyta dopiero 6 maja [emoji57]Mnie już ogarnia stresiorek jutro wizyta[emoji3531]
Moja będzie już 2Nie denerwuj sie trzymamy kciuki [emoji173][emoji110]ja pierwsza wizyta dopiero 6 maja [emoji57]
A jeszcze to zaświadczenie o którym mówicie przedkłada się do kadr albo bhp z uwagi na to, że kobieta ma wtedy warunki pracy zgodnie z kodeksem pracy.
Ja mam tak dzis w miare dobrze sie czuje. Ale slyszalam ze tak mija to po jakims czasie i to zupelnie normalneHej a ja mam takie pytanie do dziewczyn które mają mdłości. Macie takie dni że mdłości znikają? Bo ja ostatni tydzień miałam mdłości z wymiotami, ledwo zylam a teraz nagle wymioty ustalmy, mdłości też słabsze... Jutro mam wizytę i usg to się okaże coo i jak
to tak jak i moja jednak u mnie brak serduszka na dzień dzisiejszy bobas ma 3,5 mm za 3 tyg do kontroli...