reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki ja już po wizycie. Ciąża ma 5 tygodni i 2 dni czyli zgadzałoby się z datą zabiegu. Serduszko bije, ale jeszcze nie było słychać lekarka pokazała mi ze „puka” zmierzyła i wszystko jest bardzo dobrze. Jestem mega szczęśliwa. Chciałam wstawić zdjęcie kropka ale nie umiem [emoji28]
Kolejna super wiadomość

Moje maleństwo

Załączniki

• 15554950161715661126796897638372.jpg
    15554950161715661126796897638372.jpg
    1 008,9 KB · Wyświetleń: 67
Jak macie dobrych na NFZ to czemu nie. Zazdroszczę bo u mnie to tylko prywatnie. Nie dość że muszę 60km dojeżdżać bo u siebie w mieście zrazilam się do lekarzy to jeszcze prywatnie. Ale wiem że warto. Jakby była możliwość też bym szła na NFZ bo jednak w ciąży dużo tych badań jest...
Mam podobnie jak Ty.. W moim mieście przyjmuje na NFZ ciężarne babka 70 letnia.. Masakra jakaś. W pierwszej ciąży, a było to 8 lat temu chodziłam na NFZ do super lekarza, ale teraz przyjmuje jedynie prywatnie. Wtedy jedynie USG 3d robiłam dodatkowo u innego poza miejscem mojego zamieszkania. W tej ciąży wybrałam lekarza do którego mam co prawda 50 km, ale ma super sprzęt, jest rewelacyjny i mam z nim nieograniczony kontakt- odpisuje na każde smsy. Więc nie szkoda mi kasy, bo uważam, że warto :)

Mam podobnie jak Ty.. W moim mieście przyjmuje na NFZ ciężarne babka 70 letnia.. Masakra jakaś. W pierwszej ciąży, a było to 8 lat temu chodziłam na NFZ do super lekarza, ale teraz przyjmuje jedynie prywatnie. Wtedy jedynie USG 3d robiłam dodatkowo u innego poza miejscem mojego zamieszkania. W tej ciąży wybrałam lekarza do którego mam co prawda 50 km, ale ma super sprzęt, jest rewelacyjny i mam z nim nieograniczony kontakt- odpisuje na każde smsy. Więc nie szkoda mi kasy, bo uważam, że warto :)
W ktorym tygodniu pierwsze usg robiłaś? No racja. Dobrze cię rozumiem.

Hej a ja mam takie pytanie do dziewczyn które mają mdłości. Macie takie dni że mdłości znikają? Bo ja ostatni tydzień miałam mdłości z wymiotami, ledwo zylam a teraz nagle wymioty ustalmy, mdłości też słabsze... Jutro mam wizytę i usg to się okaże coo i jak

reklama
Ja zrobiłam nam podwatek przedstawmy sie, fajnie jakbyśmy napisaly cos o sobie

Do góry