reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej dziewczynki jak u Was dzisiaj ?
Ja rano miałam delikatne mdłości i cholerny ból z lewej strony brzucha, ale dosłownie momencik, a teraz od kilku minut boli mnie w pachwinie [emoji849][emoji849]
Co do imion to ja dla dziewczynki bym chciała Liliana [emoji173]️ albo Pola [emoji173]️

Hej dziewczynki jak u Was dzisiaj ?
Ja rano miałam delikatne mdłości i cholerny ból z lewej strony brzucha, ale dosłownie momencik, a teraz od kilku minut boli mnie w pachwinie [emoji849][emoji849]
Co do imion to ja dla dziewczynki bym chciała Liliana [emoji173]️ albo Pola [emoji173]️
Ja czuje sie super, pełna energii od rana. adnych mdłości póki co nie mam. Zachcianek tez nie. Oby tak dalej :biggrin2:

Witajcie mamuśki i przyszłe mamuśki
Od sierpnia staramy się z mezem o 3 dzieciatko i mam cichą nadzieję że wreszcie się udało. Termin @ mam na albo pon albo pt zależy czy liczyć tak jak miałam cykle po 28 dni czy doliczyć ostatnie opóźnienie.
Wczoraj w nocy tak mnie bolały piersi że nie mogłam spać, dziś od rana to samo. I mam taki nietypowy objaw który miałam i w pierwszej ciąży i drugiej właśnie na kilka dni przed @ włosy to mi leciały garściami i dziś jest to samo mimo że nigdy z włosami nie miałam problemów więc jakąś tam nadzieja jest.
Mam dwójkę dzieci córkę lat 4 i syn lat 2.5.

Hejo dziewczynki ;)
Ja od paru dni mam mdłości doprowadza mnie to do szalu. Ledwo dzis dalam rrade zrobic zakupy. Moze jak by czlowiek zwymiotowal to by bylo lepiej a tak ani nic nie zjem ani na nic ochoty nie mam. Na dodatek strasznie mi sie wech wyostrzyl. Czuje wszystko i wszystko mi śmierdzi :(( wy tez tak macie ? Dodatkowo zgagaaa..

Hejo dziewczynki ;)
Ja od paru dni mam mdłości doprowadza mnie to do szalu. Ledwo dzis dalam rrade zrobic zakupy. Moze jak by czlowiek zwymiotowal to by bylo lepiej a tak ani nic nie zjem ani na nic ochoty nie mam. Na dodatek strasznie mi sie wech wyostrzyl. Czuje wszystko i wszystko mi śmierdzi :(( wy tez tak macie ? Dodatkowo zgagaaa..
O tak wech mam teraz mega wyostrzony niestety pieluche młodego wyczuwam z drugiego pokoju

Oj ja też. I prawie wszystkie zapachy budzą we mnie odruch wymiotny. Do lodówki podchodze na wdechu :p

Cholera chyba mi sie angina rozwija :(

reklama
Hejo dziewczynki ;)
Ja miałam identycznie w pierwszej ciąży.
Wszystkie perfumy, ktorych używalam zaczęly mi smierdziec i mieso.

Do góry