reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej dziewczynki jak u Was dzisiaj ?
Ja rano miałam delikatne mdłości i cholerny ból z lewej strony brzucha, ale dosłownie momencik, a teraz od kilku minut boli mnie w pachwinie [emoji849][emoji849]
Co do imion to ja dla dziewczynki bym chciała Liliana [emoji173]️ albo Pola [emoji173]️

Hej dziewczynki jak u Was dzisiaj ?
Ja rano miałam delikatne mdłości i cholerny ból z lewej strony brzucha, ale dosłownie momencik, a teraz od kilku minut boli mnie w pachwinie [emoji849][emoji849]
Co do imion to ja dla dziewczynki bym chciała Liliana [emoji173]️ albo Pola [emoji173]️
Ja czuje sie super, pełna energii od rana. adnych mdłości póki co nie mam. Zachcianek tez nie. Oby tak dalej :biggrin2:

Witajcie mamuśki i przyszłe mamuśki
Od sierpnia staramy się z mezem o 3 dzieciatko i mam cichą nadzieję że wreszcie się udało. Termin @ mam na albo pon albo pt zależy czy liczyć tak jak miałam cykle po 28 dni czy doliczyć ostatnie opóźnienie.
Wczoraj w nocy tak mnie bolały piersi że nie mogłam spać, dziś od rana to samo. I mam taki nietypowy objaw który miałam i w pierwszej ciąży i drugiej właśnie na kilka dni przed @ włosy to mi leciały garściami i dziś jest to samo mimo że nigdy z włosami nie miałam problemów więc jakąś tam nadzieja jest.
Mam dwójkę dzieci córkę lat 4 i syn lat 2.5.

Hejo dziewczynki ;)
Ja od paru dni mam mdłości doprowadza mnie to do szalu. Ledwo dzis dalam rrade zrobic zakupy. Moze jak by czlowiek zwymiotowal to by bylo lepiej a tak ani nic nie zjem ani na nic ochoty nie mam. Na dodatek strasznie mi sie wech wyostrzyl. Czuje wszystko i wszystko mi śmierdzi :(( wy tez tak macie ? Dodatkowo zgagaaa..

Hejo dziewczynki ;)
Ja od paru dni mam mdłości doprowadza mnie to do szalu. Ledwo dzis dalam rrade zrobic zakupy. Moze jak by czlowiek zwymiotowal to by bylo lepiej a tak ani nic nie zjem ani na nic ochoty nie mam. Na dodatek strasznie mi sie wech wyostrzyl. Czuje wszystko i wszystko mi śmierdzi :(( wy tez tak macie ? Dodatkowo zgagaaa..
O tak wech mam teraz mega wyostrzony niestety pieluche młodego wyczuwam z drugiego pokoju

Oj ja też. I prawie wszystkie zapachy budzą we mnie odruch wymiotny. Do lodówki podchodze na wdechu :p

Cholera chyba mi sie angina rozwija :(

reklama
Hejo dziewczynki ;)
Ja miałam identycznie w pierwszej ciąży.
Wszystkie perfumy, ktorych używalam zaczęly mi smierdziec i mieso.

Do góry