reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
U mnoe beta po 48 godz prawie 196% takze wiecej nie robie dziewczyn trzymam za Was kciuki! Inne labolatorium bo moje nie bylo czynne w sobote ale orientacyjnie mysle ze to nie przeszkadza

Załączniki

• Screenshot_20190413-145615_Chrome.jpg
    Screenshot_20190413-145615_Chrome.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 75
Witajcie mamuśki i przyszłe mamuśki
Od sierpnia staramy się z mezem o 3 dzieciatko i mam cichą nadzieję że wreszcie się udało. Termin @ mam na albo pon albo pt zależy czy liczyć tak jak miałam cykle po 28 dni czy doliczyć ostatnie opóźnienie.
Wczoraj w nocy tak mnie bolały piersi że nie mogłam spać, dziś od rana to samo. I mam taki nietypowy objaw który miałam i w pierwszej ciąży i drugiej właśnie na kilka dni przed @ włosy to mi leciały garściami i dziś jest to samo mimo że nigdy z włosami nie miałam problemów więc jakąś tam nadzieja jest.
Mam dwójkę dzieci córkę lat 4 i syn lat 2.5.

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] żeby nie przyszła @ [emoji11]

P.S. Też mam dwójeczkę, ale synków we wrześniu skończą 6 i 3 latka [emoji4]

Dlugo juz bierzesz? Jak sie czujesz.
Ja czekam jakie lekarz mi powie ze mam kupic bo kompletnie sie nie znam na tym i nawet nie wiem. Czy tak samemu mozna kupic i brac suplementy ? Wiecie moze ? Mnie lapia skurcze w lydkach od zawsze mam problem z potasem bo szybko mi sie wyplukuje wiec musze pow o tym lekarzowi.

reklama
Do góry