Amur
Fanka BB :)
Ja pije *spam*.Dziewczyny, a jak sobie można szybko i bezpiecznie poradzić z przeziębieniem? Mam ból gardła, głowy, katar, ogólne rozbicie. Tylko mi gorączki do kompletu brakuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije *spam*.Dziewczyny, a jak sobie można szybko i bezpiecznie poradzić z przeziębieniem? Mam ból gardła, głowy, katar, ogólne rozbicie. Tylko mi gorączki do kompletu brakuje...
Witajcie mamuśki i przyszłe mamuśki
Od sierpnia staramy się z mezem o 3 dzieciatko i mam cichą nadzieję że wreszcie się udało. Termin @ mam na albo pon albo pt zależy czy liczyć tak jak miałam cykle po 28 dni czy doliczyć ostatnie opóźnienie.
Wczoraj w nocy tak mnie bolały piersi że nie mogłam spać, dziś od rana to samo. I mam taki nietypowy objaw który miałam i w pierwszej ciąży i drugiej właśnie na kilka dni przed @ włosy to mi leciały garściami i dziś jest to samo mimo że nigdy z włosami nie miałam problemów więc jakąś tam nadzieja jest.
Mam dwójkę dzieci córkę lat 4 i syn lat 2.5.
Ja teżJakie witaminki stosujecie? Ja kupilam femibion 1
Dlugo juz bierzesz? Jak sie czujesz.Ja też
Ja czekam jakie lekarz mi powie ze mam kupic bo kompletnie sie nie znam na tym i nawet nie wiem. Czy tak samemu mozna kupic i brac suplementy ? Wiecie moze ? Mnie lapia skurcze w lydkach od zawsze mam problem z potasem bo szybko mi sie wyplukuje wiec musze pow o tym lekarzowi.Dlugo juz bierzesz? Jak sie czujesz.
Witam nowe mamusie jak fajnie że się grono nasze powiększa ja po poronieniu też już nie patrzyłam na kiedy wyjdzie ale po cichu liczę na dziewczynkę mam już 2 synów i córkę i wiem że bardzo marzy o siostrze
Ja pregna plusJa też