reklama
MamaWiktora2012
Fanka BB :)
O mi sie przypomniało, że Błażej mi się jeszcze bardzo podoba. I tu jest najwieksze starcie z moim mężem
Paulina_1982
Julek? :-) Julian albo JuliuszGdybym ja miała córeczkę to nazwałabym Julia ale dla chłopca nie mam bladego pojęcia… zawsze był to dla mnie problem aby znaleźć męskie imię który mi się podoba. [emoji848]
Mythopoeia
Ja kompletnie nie wiem jak my nazwiemy to dziecko chyba będę musiała zobaczyć jak się urodzi na kogo wygląda mąż syna chce koniecznie Jan ale ja mam opory przed nadaniem dziecku imienia takiego wiecie TOP 10 w ostatnim dziesięcioleciu. Niby nic takiego ale ja sama nazywam się Ola i na początku lat 90 było to bardzo popularne imię i zawsze w klasie i wszędzie było nas tak dużo... mi się podoba Józef ale to z kolei już trochę egzotycznie A córka to nie wiem może Karolina
Paulina_1982
Moja siostra przez całą ciążę mówiła że nazwie syna Ryszard (bo Ryśki to fajne chlopaki). Wszyscy się krzywili, no bo to takie imię jak dla starego chłopa. A jak już się przyzwyczaili do Rysia to zmieniła zdanie i jest Stanisław. I znów się krzywili no bo jak tu tak zmieniać zdanie skoro miał być Rysio. ;-)
Wszystkim nie dogodzisz.
Wszystkim nie dogodzisz.
reklama