reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja kompletnie nie wiem jak my nazwiemy to dziecko :D chyba będę musiała zobaczyć jak się urodzi na kogo wygląda :p mąż syna chce koniecznie Jan ale ja mam opory przed nadaniem dziecku imienia takiego wiecie TOP 10 w ostatnim dziesięcioleciu. Niby nic takiego ale ja sama nazywam się Ola i na początku lat 90 było to bardzo popularne imię i zawsze w klasie i wszędzie było nas tak dużo... mi się podoba Józef ale to z kolei już trochę egzotycznie :p A córka to nie wiem może Karolina ;)

Ja mam Michała Zosię i Julię. Nad imieniem dla kolejnego potomka bede rozważac jak już ten pierwszy trymestr sie skończy :)

Moja siostra przez całą ciążę mówiła że nazwie syna Ryszard (bo Ryśki to fajne chlopaki). Wszyscy się krzywili, no bo to takie imię jak dla starego chłopa. A jak już się przyzwyczaili do Rysia to zmieniła zdanie i jest Stanisław. I znów się krzywili no bo jak tu tak zmieniać zdanie skoro miał być Rysio. ;-)
Wszystkim nie dogodzisz.

Dziewczyny, a jak sobie można szybko i bezpiecznie poradzić z przeziębieniem? Mam ból gardła, głowy, katar, ogólne rozbicie. Tylko mi gorączki do kompletu brakuje... :(

reklama
Do góry