reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja kompletnie nie wiem jak my nazwiemy to dziecko :D chyba będę musiała zobaczyć jak się urodzi na kogo wygląda :p mąż syna chce koniecznie Jan ale ja mam opory przed nadaniem dziecku imienia takiego wiecie TOP 10 w ostatnim dziesięcioleciu. Niby nic takiego ale ja sama nazywam się Ola i na początku lat 90 było to bardzo popularne imię i zawsze w klasie i wszędzie było nas tak dużo... mi się podoba Józef ale to z kolei już trochę egzotycznie :p A córka to nie wiem może Karolina ;)

Ja mam Michała Zosię i Julię. Nad imieniem dla kolejnego potomka bede rozważac jak już ten pierwszy trymestr sie skończy :)

Moja siostra przez całą ciążę mówiła że nazwie syna Ryszard (bo Ryśki to fajne chlopaki). Wszyscy się krzywili, no bo to takie imię jak dla starego chłopa. A jak już się przyzwyczaili do Rysia to zmieniła zdanie i jest Stanisław. I znów się krzywili no bo jak tu tak zmieniać zdanie skoro miał być Rysio. ;-)
Wszystkim nie dogodzisz.

Dziewczyny, a jak sobie można szybko i bezpiecznie poradzić z przeziębieniem? Mam ból gardła, głowy, katar, ogólne rozbicie. Tylko mi gorączki do kompletu brakuje... :(

reklama
Do góry