reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Bezsenność sialalala, ale widzę że chyba wszystkie dziś dobrze śpicie, bo głucho na forum! :) ja od 2:00 wędruje po domu i czekam aż na nowo zaczną mi się oczy kleić :)
Co do jedzenia w szpitalach fakt, ja jak leżałam po omdleniu to może smak nie był najgorszy, ale ilość i pory wydawania... pozostawiały wiele do życzenia. Szpital tylko ze swoją walowka :)
Kochane przebywające w szpitalach! Dużo spokoju i cierpliwości, na pewno się Wam przyda. Maluchy niech jeszcze na spokojnie zostaną w brzuszkach. To już ostatnia prosta Kochane!
Ja mam poczucie, że mi brzuch zaczął rosnąć z dnia na dzień. Nie staje już na wagę bo i po co :D

Całuje Was wszystkie serdecznie i idę dalej leżeć z zamkniętymi oczami :D buźka!

reklama
Bezsenność sialalala, ale widzę że chyba wszystkie dziś dobrze śpicie, bo głucho na forum! :) ja od 2:00 wędruje po domu i czekam aż na nowo zaczną mi się oczy kleić :)
Co do jedzenia w szpitalach fakt, ja jak leżałam po omdleniu to może smak nie był najgorszy, ale ilość i pory wydawania... pozostawiały wiele do życzenia. Szpital tylko ze swoją walowka :)
Kochane przebywające w szpitalach! Dużo spokoju i cierpliwości, na pewno się Wam przyda. Maluchy niech jeszcze na spokojnie zostaną w brzuszkach. To już ostatnia prosta Kochane!
Ja mam poczucie, że mi brzuch zaczął rosnąć z dnia na dzień. Nie staje już na wagę bo i po co :D

Całuje Was wszystkie serdecznie i idę dalej leżeć z zamkniętymi oczami :D buźka!

Ojjjj myślałam że jestem sama- ja też od 2 oczy jak 5 zł i wyspana, przysnelam chyba koło 4 i teraz wyprawilam męża do pracy i leżę ale spać się nieche- co za przypadłość nas dopada w tych ostatnich tygodniach :eek:

Ojjjj myślałam że jestem sama- ja też od 2 oczy jak 5 zł i wyspana, przysnelam chyba koło 4 i teraz wyprawilam męża do pracy i leżę ale spać się nieche- co za przypadłość nas dopada w tych ostatnich tygodniach :eek:
Ja się kładę dopiero koło 2 w nocy i zasypiam raczej bezproblemu, tylko potem przeważnie budzę się w okolicach 5, ale dzisiaj jakoś się udało nie wstawać i jest taki dzień że najchętniej cały bym przespała, a tu tyle do załatwienia. Wczoraj byliśmy w urzędzie i ustaliliśmy już ojcostwo i nazwisko dla dziecka, bo my bez ślubu, także niby to formalność, ale jakaś to była taka ważna i wzruszająca dla nas chwila :)
Maluszek od rana kopkanie mamki ćwiczy ;)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny nawet mi się spało dobrze tu w szpitalu,ale mnie budzili to lek się skończył w kroplowce potem na KTG mnie obudzili i teraz tez ma KTG a tak się fajnie spało. Moj mąż ma wakacje,bo tez do teraz spał aż:)Teraz czekamy na śniadanko i na paracetamol,bo mnie brzuch pobolewa coś,ale skurcze już ustały, miłego dnia wszystkim i powodzenia. Mam nadzieje,ze wszystko Ok będzie i pójdziemy do domku jutro albo dziś nawet wieczorem jak tez lek skończy się

Witajcie kobietki[emoji3] @ zinc u mnie też noc bez sikania wiec cudownie. Czyli maleństwo już prawnie ma nazwisko. Gratulacje[emoji3] Co do szpitali to ja też taki dzikus jak Milo. Niestety przy P. Nie udało nam się zarezerwować sali bo była zajęta a przyznam że w pierwszym dniu po cc by się przydała. Zobaczymy jak będzie tutaj. Któraś z dziewczyn pisała o papmersach. Tak od 34 tygodnia z kartą rosnę wydają w sklepach. Dzisiaj właśnie doczytałam. Dla mamusiek szpitalnych dużo sił życzę[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja noc mialam w miare ok.
Za to obudzilam sie z bolem miesiaczkowym, wzielam nospe i mam nadzieje, ze zaraz minie. Jesli bol bedzie sie utrzymywal to dzwonie po mame, zeby przyjechala.do Franka, a sama pojade do szpitala. Najchetniej to wzielabym kapiel, ale przy mlodym to niemozliwe.
Trzymajcie kciuki, zeby jednak minęło..
Ja właśnie się obudziłam z takim bólem jak przed miesiączka to mi zaproponowali citodon lub paracetamol,ale ten pierwszy jest mocniejszy na żołądek wiec poprosiłam o patacetamol.

Do góry