reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Marti92 trzymam kciuki żeby się uspokoiły. Pewnie obecnośc męża Cię uspokaja i bardzo dobrze
Dzięki. To fakt razem inaczej. Ale w ogóle ja nigdy nie byłam w szpitalu tal żeby leżeć a tu zero stresu i jak w domu atmosfera, jechałam tez pierwszy raz karetka i fajnie :p tylko te skurcze nie fajne,starają się jak mogą,ale jak coś to są gotowi na dzidzie i mogę rodzic naturalnie,ale ja chce do domu jeszcze na miesiąc choć :(

Dzięki. To fakt razem inaczej. Ale w ogóle ja nigdy nie byłam w szpitalu tal żeby leżeć a tu zero stresu i jak w domu atmosfera, jechałam tez pierwszy raz karetka i fajnie :p tylko te skurcze nie fajne,starają się jak mogą,ale jak coś to są gotowi na dzidzie i mogę rodzic naturalnie,ale ja chce do domu jeszcze na miesiąc choć :(
A u ciebie już ucichły skurcze ????

Tak @misianka mam rzadziej wiec chyba działają te kroplówki,muszę do jutra wieczora jeszcze być pod te leki podłączona i nie mogę chodzić tylko do toalety,czekają mnie zaraz jeszcze sterydy na płucka ostatnia dawka chyba.

@chucherko w tym wszystkim nawet nie dopytałam, jakoś wypadło z głowy, jedynie potwierdzili że jest "dużo większy" niż z OM
@maja1987 w sumie masz rację, na dziś też miałam tyyyle planów i wyszło jak wyszło... masakra z tym, ja ze skurczami mało co nie spadłam podczas ktg na ip ale położna twardo też kazała mężowi oddać mi rzeczy przed wejściem na oddział i dalej miałam sama sobie radzić, dobrze że salę mam blisko...
@M@gda właśnie dostałam kolejne zastrzyki z przeciwbólowym

Ogólnie dzięki wszystkim za słowa wsparcia, na ostatnim ktg mały nadawał kopniakowym morsem... skurcze troszkę rzadsze ale jak już są to mocniejsze niż wcześniej :/

Dziewczyny powiedzcie tym swoim maluchom, ze jeszcze nie czas na wyjscie. Trzymajcie sie tam w tych szpitalach. Mikado93 tobie dobrze zrobi ta patologia, przynajmiej odpoczniesz, bo odkad pamietam to zawsze masz cos do zrobienia:). Szkoda ze w Wojewodzkim lezysz, tam niestety kicha jest z tymi odwiedzinami, jak tam lezalam na lyzeczkowanie to mezowi nawet nie pozwolili przyniesc torby, masakra.
Mam nadzieje dziewczyny, ze dobrze sie wami zajma i szybko wyjdziecie do domku.
My bazy do fotelika nie kupujemy, bo przy Franku zapinanie pasami wcale nie bylo tak uciazliwe. W piwnicy mam nawet fotelik z baza, ale nawet nie wiem jaka to firma, i swoje lata ma, dostalismy od znajomych i nawet go nie uzylismy ani razu.
Ide ogarniac mlodego fo spania. Milego wieczoru dziewczyny:)
Masz jakieś odczucia co do szpitali w Gdańsku?

reklama
Słynna już szpitalna dieta mi nie służy... Godzinę po obiedzie cukier 72, po kolacji 66. Takie dawki jedzenia są, że mąż jutro po pracy przywozi prowiant obowiązkowo

Do góry