ja mam maxi cosi pebble a baze chce familyfixJa planuje nabyć taką bazę. Może nie już teraz bo na początek nie będziemy bardzo dużo jeździć ale poluje na okazję
A jaki fotelik kupiłaś?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Fanka BB :)
Olka chodzi o baze isofix?to trzeba miec chyba specjalne mocowanie w aucie?
Manique przy 11,7 karze Ci suplementowac?ja mam 11,3 z 12,5 msc temu i nic nie biore i ginka nic nie mowila wczoraj.Jak sie tak meczysz z tym zelazem to bym odposcila serio
Moj przedszkolak dzis byl 5,5h a w piatek chce dac Go na 6h.Powoli do przodu,jupiiii!!!)
Uszylam wreszcie ten rozek.Matko 2,5 h mordęgi nigdy wiecej buahahha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Manique przy 11,7 karze Ci suplementowac?ja mam 11,3 z 12,5 msc temu i nic nie biore i ginka nic nie mowila wczoraj.Jak sie tak meczysz z tym zelazem to bym odposcila serio
Moj przedszkolak dzis byl 5,5h a w piatek chce dac Go na 6h.Powoli do przodu,jupiiii!!!)
Uszylam wreszcie ten rozek.Matko 2,5 h mordęgi nigdy wiecej buahahha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O rany.. co to się dzieje.... Życzę wszystkiego dobrego. Żeby skurcze ustały a Maleństwo jeszcze troszkę powiedziało w brzuszkuHej, ja dziś miałam mieć wizytę u diabetologa ale nie doszła do skutku.
Całą noc nie spałam ani minuty przez skurcze i skończyłam na patologii ciąży pod kroplowkami i z zastrzykami
są bazy starsze modele które mocuje się pasami (starsze auta) i bazy izofix które nie montuje się już pasami ale trzeba mieć auto z izofixem (nowsze auta) i nie każda baza pasuje do każdego modelu fotelika - nosidełka np. maxi cosi ( z danej firmy) nie wiem czy to jakoś zrozumiale napisałam jak nie to sorki dziewczęta.
Mój czwartoklasista wrócił ze szkoły i dziś jest pierwszy dzień od początku roku szkolnego gdzie ma już zrobione zadanie domowe - tak to siedzieliśmy do 19-20 nad samymi zadaniami. Dla mnie święto chyba zapiszę na czerwono w kalendarzu hi hi
kosa1212
Fanka BB :)
O kurczę współczuję[emoji22] Ale najważniejsze że teraz jesteś pod dobrą opieką. Co mówią lekarze?Hej, ja dziś miałam mieć wizytę u diabetologa ale nie doszła do skutku.
Całą noc nie spałam ani minuty przez skurcze i skończyłam na patologii ciąży pod kroplowkami i z zastrzykami
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę przesadzają vz tym ile czasu dziecko ma siedzieć nad książkami... To nie jest normalneMój czwartoklasista wrócił ze szkoły i dziś jest pierwszy dzień od początku roku szkolnego gdzie ma już zrobione zadanie domowe - tak to siedzieliśmy do 19-20 nad samymi zadaniami. Dla mnie święto chyba zapiszę na czerwono w kalendarzu hi hi
reklama
Zgadzam się, dla mnie to nie jest normalne że dziecko tyle czasu spędza przy zadaniu domowym a gdzie jeszcze nauka np. na klasówkę czy na lekcje czy czas wolny na zabawę, już nie mówię o lekturze czy dodatkowych zajęć popołudniu. Ale jak pani z matmy zadaje 4-5 zadań gdzie każde zadanie ma po parę przykładów do tego polski, przyroda i angielski. Coś strasznegoTrochę przesadzają vz tym ile czasu dziecko ma siedzieć nad książkami... To nie jest normalne