reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Czyli te bazy nie są uniwersalne do każdego samochodu, ale foteliki które się przypina są? Pytam bo to kolejny temat w którym jestem zielona :D

@Gagatka91 pamiętaj że kapusta musi być tłuczona najlepiej. nie żeby od razu miazga ale jednak nie liść ot tak.
Schlodzilam ja i delikatnie potluklam tłuczkiem do mięsa. Doczytałam też że kapusta raczej pomaga na stany zapalne,niż opuchlizne i obrzęki.

Z tego co wiem, to nie każdy samochód ma możliwość montowania bazy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Manique a jakie masz wyniki?ja w 1 ciazy tez mialam brac ale od razu rozwolnienia dostawalam.Pilam wiec soki z buraków i to fakt z wit c albo sokiem pamaranczowym dla wchlanialnosci.
Olka gdzie Ty w tych kato bedziesz rodzic bo zapomnialam?:)musimy sie kiedys spotkać:D

Na wizycie wszystko dobrze:)Pobrala wymaz.Inka ma 2.5kg.Nastepna ostatnia wizyta za 2 tyg!:O i ustalimy wtedy termin CC.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ostatnio hemoglobina nie najgorsza bo 11,7 a wczesniej 10.3.
Witam się w południe.

Wizytującym życzę pięknych widoków :)

Ja szybciutko, bo własnie schnie mi podłoga i zaraz wracam do ogarniania domu. Szczególnie, że Żywka bardzo się rozkopała jak tylko usiadłam i chyba woli żebym się po domu krzątała.
Madzia może tak tej Żywi nie rizpieszczaj tylko usiądź i odpocznij bo potem nie będziesz nic innego robić tylko ja bujać
@Marti92 dobrze że masz wsparcie w mężu. I życzę żeby Kruszyna jeszcze troszkę w brzuszku posiedziała

Hej, ja dziś miałam mieć wizytę u diabetologa ale nie doszła do skutku.
Całą noc nie spałam ani minuty przez skurcze i skończyłam na patologii ciąży pod kroplowkami i z zastrzykami :(

Hej, ja dziś miałam mieć wizytę u diabetologa ale nie doszła do skutku.
Całą noc nie spałam ani minuty przez skurcze i skończyłam na patologii ciąży pod kroplowkami i z zastrzykami :(
Współczuję. Trzymaj się tam! Ważne, że jesteś pod opieką lekarzy, którzy wszystko monitoruja :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry