@Millo właśnie na szczęście póki co jest z nią wszystko dobrze. Przynajmniej tak było w środę na wizycie, jedyne co, to że tak jak pisałam w środę, Piotrek spoooro nadrobił i jak na każdym USG był o 5-8 dni większy niż z OM, tak teraz wystrzelił i mimo że miałam końcówkę 33tc, to na USG wyskakiwał przełom 36/37tc. Niby moja gin skwitowała to tekstem, że jakby się już urodził, to nic by się nie stało bo jest już duży, choć i tak lepiej aby jeszcze te 2 tygodnie przynajmniej posiedział... Ale wiadomo, na ile taki tekst uspokaja Poza tym, wtedy to były dopiero leciutkie początki w porównaniu z tym co mam od weekendu.
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziewczynki ja jestem po 3 prenatalnym, wszystko dobrze dziś według OM 32tc według USG 33tc. Dzidzie mają już po 2kg, mają też już włoski na główce, lekarz nie widzi żadnych wad, wszystko jest wpozadku :-) Pan doktor dziś mi powiedział że wagowo to ciążę można uznać za donoszoną, że nie jedno dziecko w pojedynczej ciąży w tym tygodniu jest wiele mniejszej. Nic nie wygląda na to żeby dzidzie chciały już się ewakuować mimo że mają coraz mniej miejsca to wód płodowych mają sporo. Przepływy też dobre, ogółem powiedział że w mojej sytuacji CC to tylko formalność. Niestety mam tylko zdjęcie dzidziusia po lewej stronie bo dzidziek po prawej wolał oglądać mój kręgosłup niż pokazać się mamusi...
Załączniki
zapmarta
Karolkowa mama
Miło się czyta, że z maluszkami wszystko w porządku.
Nasze samopoczucie będzie niestety różne. Mnie też ciężko czasami, brzuch się stawia. Do tego starszak chory, drugi tydzień w domu. Braki w wyprawce też są, ale ja w mam czas, bo termin na sam koniec grudnia. U nas jednak sporo listopadówek i stąd pewnie ten stres u was z dopięciem wyprawki na ostatni guzik.
Odpoczywajcie i dbajcie o siebie dziewczyny, reszta się ułoży.
Magda, wróciłaś z weselnych podróży ?
Nasze samopoczucie będzie niestety różne. Mnie też ciężko czasami, brzuch się stawia. Do tego starszak chory, drugi tydzień w domu. Braki w wyprawce też są, ale ja w mam czas, bo termin na sam koniec grudnia. U nas jednak sporo listopadówek i stąd pewnie ten stres u was z dopięciem wyprawki na ostatni guzik.
Odpoczywajcie i dbajcie o siebie dziewczyny, reszta się ułoży.
Magda, wróciłaś z weselnych podróży ?
Ja je kupiłam tylko że zestaw bo lepiej cenowo mi się wydawał i biorę je do szpitala dla małejdziewczyny w rossmanie promocja na kosmetyki z Dove baby, co sadzicie o nich?
padiq
dziewczyny w rossmanie promocja na kosmetyki z Dove baby, co sadzicie o nich?
Ja niedługo będę testować to podzielę się opinią.
evela.8585
Cześć kobietki
Ja słyszałam, że najlepsze są zwykłe rossmannowskie kosmetyki babydream ... dobry, prosty, niechemiczny, niemiecki skład. Zamówiłam już jakiś czas temu kosmetyki Linomag i dokupiłam kilka z Rossmanna. Nam położna mówiła żeby wziąć do szpitala tylko mydło do kąpieli maluszka, żadnych płynów, żelów i zamiast ręcznika pieluchy tetrowe. Co szpital to inne podejście.
Ja słyszałam, że najlepsze są zwykłe rossmannowskie kosmetyki babydream ... dobry, prosty, niechemiczny, niemiecki skład. Zamówiłam już jakiś czas temu kosmetyki Linomag i dokupiłam kilka z Rossmanna. Nam położna mówiła żeby wziąć do szpitala tylko mydło do kąpieli maluszka, żadnych płynów, żelów i zamiast ręcznika pieluchy tetrowe. Co szpital to inne podejście.
evela.8585
Super waga maluszków! 2kg przy dwójce dzieciątek to naprawdę super wiadomości. Ja "noszę" jedną dziewczynkę, która waży ok. 1600 i też 32 tydzień więc gratuluję 4kg w Twoim brzuszkuDziewczynki ja jestem po 3 prenatalnym, wszystko dobrze dziś według OM 32tc według USG 33tc. Dzidzie mają już po 2kg, mają też już włoski na główce, lekarz nie widzi żadnych wad, wszystko jest wpozadku :-) Pan doktor dziś mi powiedział że wagowo to ciążę można uznać za donoszoną, że nie jedno dziecko w pojedynczej ciąży w tym tygodniu jest wiele mniejszej. Nic nie wygląda na to żeby dzidzie chciały już się ewakuować mimo że mają coraz mniej miejsca to wód płodowych mają sporo. Przepływy też dobre, ogółem powiedział że w mojej sytuacji CC to tylko formalność. Niestety mam tylko zdjęcie dzidziusia po lewej stronie bo dzidziek po prawej wolał oglądać mój kręgosłup niż pokazać się mamusi...
reklama
Gwarancji nigdy nie ma ale wygląda na to że obeszło się strachemChucherko o kurde!Byl nosicielem i nie zarazil?ale mialas szczescie!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom