reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam porannie. Czy ktoras z was moglaby wrzucic kelandarz?
Nue ma mnie przy kompie bo zbieram sie do wyjazdu powoli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Zamowilam w weekend a dzis do mnie przyszedl... tadam
1508229187-aaaaaa.jpeg

Moj laktator i buteleczki :)
Jeszcze kilka dupereli jest w pudle jak tu kociszcza wyciagac jak sie dobrze bawi :)

Kota w grstisie dawali :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie chciałam pytać czy to kota zamówiłaś... :-D a resztę dostałaś w gratisie :-D

Właśnie chciałam pytać czy to kota zamówiłaś... :-D a resztę dostałaś w gratisie :-D
Wiesz w moim przypadku nie byloby to takie dziwne :d
Moze w worku czy pudle kota nie "kupilam", ale dwa burasy, ktore wzielam ze schroniska wlasxiwie obejrzalam dopiero w domu (gdzies juz tu kiedys o tym pisalam) . Pojechalismy po 2 koty i pani pokazala jednego i powiedziala ze drugi taki sam, ale bardziej chory i nie beda wyciagac jesli nie chcemy. A ja powiedzialam ze biore. Takze wlasciwie "kupilam kota w worku" bez obejrzenia towaru.
Za to innego kota juz "zamawialam" z fundacji i nawet wizyte przedadopcyjna mialam :) "zamawialam" bo kota wypatrzylam przez internet, ale musial poczekac az wrocimy z wyjazdu, zebysmy mogli go zabrac i nie stresowac wywozem do rodzicow na tydzien.
To juz tez i o ostatnim napisze, ze on sobie nas zaklepal. Zaczal wchodzic do domu i nie chcial wyjsc. Wlasciciela nie znalazlam wiec zostal.

Znajomy, ktory na 5te dziecko czeka kiedys powiedzial ze po 2 "przestaje" przybywac, z kotami jest tak samo ;)

IMG_4027.JPG
IMG_4026.JPG
Hej dziewczyny,miłego dnia i Powodzonka na wizytach. :)ja dziś spałam do 12,ale nad ranem wstaje i potem coś jem i dalej nie more usnąć po 5.Ten czas tak szybko leci,ze szok, wiec biorę się dalej za prasowanie i układanie i może coś tam jeszcze ogarnę. @kosa1212 ja w lidlu kupiłam jak były i bardzo fajne bawełniane,w h&m tez są,ale nie kupowałam,ale za to takie topy tez odpinane do karmienia są fajne w h&m myśle,ze przydatne,ja kupiłam. U mnie to muszę kilka razy bluzkę zmieniać tak mi trochę cieknie jak ja to mówię pre mleko :p a to moj zestaw do karmienia ;)

Załączniki

• IMG_4026.JPG
    IMG_4026.JPG
    710,6 KB · Wyświetleń: 480
  • IMG_4027.JPG
    IMG_4027.JPG
    415,3 KB · Wyświetleń: 483
Zobacz załącznik 826117 Zobacz załącznik 826116 Hej dziewczyny,miłego dnia i Powodzonka na wizytach. :)ja dziś spałam do 12,ale nad ranem wstaje i potem coś jem i dalej nie more usnąć po 5.Ten czas tak szybko leci,ze szok, wiec biorę się dalej za prasowanie i układanie i może coś tam jeszcze ogarnę. @kosa1212 ja w lidlu kupiłam jak były i bardzo fajne bawełniane,w h&m tez są,ale nie kupowałam,ale za to takie topy tez odpinane do karmienia są fajne w h&m myśle,ze przydatne,ja kupiłam. U mnie to muszę kilka razy bluzkę zmieniać tak mi trochę cieknie jak ja to mówię pre mleko [emoji14] a to moj zestaw do karmienia ;)
Ladniusie to masz. Na temat medali tez slyszalam dobre opinie :)

reklama
W Piasecznie rodzisz?

Lekarza prowadzącego ciążę mam z Grójca i generalnie szykuje się tam rodzic - mam pewność że będzie przy porodzie. Ale słysząc opinie o Grójeckim szpitalu mój P namawia mnie na Piaseczno ☺ wiec jeszcze musze to przemyslec ☺

Do góry