reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam porannie. Czy ktoras z was moglaby wrzucic kelandarz?
Nue ma mnie przy kompie bo zbieram sie do wyjazdu powoli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Zamowilam w weekend a dzis do mnie przyszedl... tadam
1508229187-aaaaaa.jpeg

Moj laktator i buteleczki :)
Jeszcze kilka dupereli jest w pudle jak tu kociszcza wyciagac jak sie dobrze bawi :)

Kota w grstisie dawali :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie chciałam pytać czy to kota zamówiłaś... :-D a resztę dostałaś w gratisie :-D

Właśnie chciałam pytać czy to kota zamówiłaś... :-D a resztę dostałaś w gratisie :-D
Wiesz w moim przypadku nie byloby to takie dziwne :d
Moze w worku czy pudle kota nie "kupilam", ale dwa burasy, ktore wzielam ze schroniska wlasxiwie obejrzalam dopiero w domu (gdzies juz tu kiedys o tym pisalam) . Pojechalismy po 2 koty i pani pokazala jednego i powiedziala ze drugi taki sam, ale bardziej chory i nie beda wyciagac jesli nie chcemy. A ja powiedzialam ze biore. Takze wlasciwie "kupilam kota w worku" bez obejrzenia towaru.
Za to innego kota juz "zamawialam" z fundacji i nawet wizyte przedadopcyjna mialam :) "zamawialam" bo kota wypatrzylam przez internet, ale musial poczekac az wrocimy z wyjazdu, zebysmy mogli go zabrac i nie stresowac wywozem do rodzicow na tydzien.
To juz tez i o ostatnim napisze, ze on sobie nas zaklepal. Zaczal wchodzic do domu i nie chcial wyjsc. Wlasciciela nie znalazlam wiec zostal.

Znajomy, ktory na 5te dziecko czeka kiedys powiedzial ze po 2 "przestaje" przybywac, z kotami jest tak samo ;)

IMG_4027.JPG
IMG_4026.JPG
Hej dziewczyny,miłego dnia i Powodzonka na wizytach. :)ja dziś spałam do 12,ale nad ranem wstaje i potem coś jem i dalej nie more usnąć po 5.Ten czas tak szybko leci,ze szok, wiec biorę się dalej za prasowanie i układanie i może coś tam jeszcze ogarnę. @kosa1212 ja w lidlu kupiłam jak były i bardzo fajne bawełniane,w h&m tez są,ale nie kupowałam,ale za to takie topy tez odpinane do karmienia są fajne w h&m myśle,ze przydatne,ja kupiłam. U mnie to muszę kilka razy bluzkę zmieniać tak mi trochę cieknie jak ja to mówię pre mleko :p a to moj zestaw do karmienia ;)

Załączniki

• IMG_4026.JPG
    IMG_4026.JPG
    710,6 KB · Wyświetleń: 475
  • IMG_4027.JPG
    IMG_4027.JPG
    415,3 KB · Wyświetleń: 472
Zobacz załącznik 826117 Zobacz załącznik 826116 Hej dziewczyny,miłego dnia i Powodzonka na wizytach. :)ja dziś spałam do 12,ale nad ranem wstaje i potem coś jem i dalej nie more usnąć po 5.Ten czas tak szybko leci,ze szok, wiec biorę się dalej za prasowanie i układanie i może coś tam jeszcze ogarnę. @kosa1212 ja w lidlu kupiłam jak były i bardzo fajne bawełniane,w h&m tez są,ale nie kupowałam,ale za to takie topy tez odpinane do karmienia są fajne w h&m myśle,ze przydatne,ja kupiłam. U mnie to muszę kilka razy bluzkę zmieniać tak mi trochę cieknie jak ja to mówię pre mleko [emoji14] a to moj zestaw do karmienia ;)
Ladniusie to masz. Na temat medali tez slyszalam dobre opinie :)

reklama
W Piasecznie rodzisz?

Lekarza prowadzącego ciążę mam z Grójca i generalnie szykuje się tam rodzic - mam pewność że będzie przy porodzie. Ale słysząc opinie o Grójeckim szpitalu mój P namawia mnie na Piaseczno ☺ wiec jeszcze musze to przemyslec ☺

Do góry