Super,to jest dobry laktator jednak cena mówi sama za siebie tez,a z dwóch piersi na raz odciagalas pokarm i jak to szło ? Trzymać trzeba te butelki czy można jakoś to ogarnąć żeby mieć ręce wolne ?Miałam go przy córce i sprawdził się rewelacyjnie. Potem jeszcze 3 dzieci koleżanek wykarmiona i znowu powraca do mnie[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
padiq
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy wszystkie kupujecie laktatory przed porodem?
Mam zamiar karmić piersią,ale jak wiadomo może być różnie i nie wiem, czy się decydować na taki wydatek przed rozwiazaniem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczę na to że wygram .
Ostatnio szczęście mi dopisuje. Zakwalifikowałam się do tego testu zabawek na babyboom i wygrałam w lokalnym sklepie sweter , kamizelkę i torbę to może jeszcze laktator się uda.
Jak nie to zamierzam kupić używany.
padiq
Jestem już po wizycie. Wszystko jest ok, mała ułożona główką w dół. Serducho bije . Szyjka w porządku. Zgoda na ślub udzielona. W piątek jadę do szpitala gdzie będę rodzić, doktorek pobierze wymazy i da mi skierowanie na badania krwi i moczu. Przy okazji mam się poumawiać na ktg , ale to od 37 tygodnia. Jeszcze usg zostaje do ogarnięcia, muszę się też umówić. Może się uda 2w1 tradycyjne i 3d.
Zakupy udane, biustonosz idealny do sukni ślubnej zakupiony.
kosa1212
Ja miałam mało pokarmu więc z dwóch piersi nigdy nie dawalam rady na raz. Czasami butelkę opieralam o poduszkę i ręce były wolne[emoji1]Super,to jest dobry laktator jednak cena mówi sama za siebie tez,a z dwóch piersi na raz odciagalas pokarm i jak to szło ? Trzymać trzeba te butelki czy można jakoś to ogarnąć żeby mieć ręce wolne [emoji14] ?
kosa1212
Możesz dokupić nową nakładkę jeszczeDziewczyny a co trzeba wymienić, oprócz wyparzenia w Laktatorze?
W sensie koleżanka chce mi oddać swój reczny używany kilka razy
kosa1212
Czyli wszystko gra w 100% . Super[emoji106] [emoji106] [emoji106]Jestem już po wizycie. Wszystko jest ok, mała ułożona główką w dół. Serducho bije . Szyjka w porządku. Zgoda na ślub udzielona. W piątek jadę do szpitala gdzie będę rodzić, doktorek pobierze wymazy i da mi skierowanie na badania krwi i moczu. Przy okazji mam się poumawiać na ktg , ale to od 37 tygodnia. Jeszcze usg zostaje do ogarnięcia, muszę się też umówić. Może się uda 2w1 tradycyjne i 3d.
reklama
ja się cały czas zastanawiam nad ta chustą czy kupić i nie wiem :/ wygodniej by mi było z nią ale jak bym musiała jeszcze kurtkę kupić specjalną aby dziecko nosić w chuście przez zimę to nie za bardzo mi się uśmiecha taki wydatek