reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Lekarza prowadzącego ciążę mam z Grójca i generalnie szykuje się tam rodzic - mam pewność że będzie przy porodzie. Ale słysząc opinie o Grójeckim szpitalu mój P namawia mnie na Piaseczno [emoji5] wiec jeszcze musze to przemyslec [emoji5]
Ja w Piasecznie z polozna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy wszystkie kupujecie laktatory przed porodem?
Mam zamiar karmić piersią,ale jak wiadomo może być różnie i nie wiem, czy się decydować na taki wydatek przed rozwiazaniem...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam laktatorem można rozkręcić laktacje jeżeli chce się karmić piersią nie miałam tego szczęścia w pierwszej ciąży ale przy drugiej rewelacja lało się jak z kranu

Zobacz załącznik 826117 Zobacz załącznik 826116 Hej dziewczyny,miłego dnia i Powodzonka na wizytach. :)ja dziś spałam do 12,ale nad ranem wstaje i potem coś jem i dalej nie more usnąć po 5.Ten czas tak szybko leci,ze szok, wiec biorę się dalej za prasowanie i układanie i może coś tam jeszcze ogarnę. @kosa1212 ja w lidlu kupiłam jak były i bardzo fajne bawełniane,w h&m tez są,ale nie kupowałam,ale za to takie topy tez odpinane do karmienia są fajne w h&m myśle,ze przydatne,ja kupiłam. U mnie to muszę kilka razy bluzkę zmieniać tak mi trochę cieknie jak ja to mówię pre mleko [emoji14] a to moj zestaw do karmienia ;)
Śliczny zestawik. No właśnie dla mnie w Lidlu były dużo za duże Ale zaraz zajrzę do HM[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie chyba medela i avent najbardziej polecane,oby nam służyły :) ja mam na dwie piersi,na pewno wygodniej zwłaszcza przy bliźniakach :)
Miałam go przy córce i sprawdził się rewelacyjnie. Potem jeszcze 3 dzieci koleżanek wykarmiona i znowu powraca do mnie[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry