reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja wczoraj na obiad robiłam carbonare a to przecież bomba (ser, śmietaną, boczek, tłuszczyk ) i po godzinie jak zaczęłam jeść cukier 117, na kolację pizza też bomba i cukier 125 . Jak widać wczoraj zrobiłam sobie dzień rozpusty a cukry i tak ok

Witajcie Brzucholki ja miałam sytuację że 2 razy przepuszczono mnie w kolejce i to w tej samej aptece, ale nie przepuscili mnie ludzie z kolejki tylko Panie z kasy wolaly że proszą Panią w ciązy, a śmiać mi się chciało strasznie bo jak wchodzilam to taki starszy babsztyl szybko przedemna żeby być prędzej :szok:No i miała za swoje. Mam wrażenie że u nas to taki ciemnogrod panuje- ja rozumiem 5 , 6 miesiąc dobrze się czujemy możemy postać w tej kolejce no ale jak już jest ten 8-9 miesiąc tooo naprawdę ludzie trochę wychowania, szokkk

Cześć kobietki[emoji3] nici z urodzinowej imprezki dla męża. Rozchorowal się i leży w łóżku [emoji21] miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też trafia szlak bo ludzie w ogóle nie ustępują. Podczas całej ciąży zostałam przepuszczona 4 razy. W metrze ustąpiła mi miejsca młoda dziewczyna, a obok siedzieli faceci i nic. A w kolejkach to w ogóle nie ma na co liczyć. Ludzie udają że nie widzą. A mój H. jeszcze to podkręca i jak stoimy w kolejce to np łapie mnie za brzuch i mówi idź sobie usiąść tam z przodu a ja poczekam, albo pyta się jak się czuję i czy dam radę wystać... :) albo niby do mnie ale tak aby obok słyszeli mówi, ale ludzie to są chuje co nie, nawet kobiety w ciąży nie pezepuszczą :)

Co do cukrów to u mnie wczoraj była gigantyczna porcja makaronu razowy go z łososiem i śmietaną i cukier po tym 108, za to rano 91, chyba dlatego że za długo spałam, ale jak tu wstawać, jak się chce spać. Jestem śpiochem maksymalnym i nasz maluszek chyba też bo mi w nocy w ogóle nie przeszkadza :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. U nad dziś ładny jesienny dzień,wybiorę się na krótki spacerek a potem prasowanie ciuszków,bo już coraz ciężej mi i w końcu nie zrobię tego wcale. Miłej soboty! :)

Cześć !
A u nas winobranie. Trzeba winogrono przerobić bo wyjątkowo obrodziło w tym roku. Poza tym jeszcze robimy kapustę kiszoną w słoikach.

Na obiadek dzisiaj schabowe , ziemniaki I surówka z czerwonej kapusty.

Wczoraj odebrałam sukienkę po przeróbkach. Przymierzona i jest super. Wielkimi krokami zbliża się wielki dzień , bo to już w najbliższy czwartek.

Padiq to pewnie duże emocje są [emoji846]Czy raczej formalność?
Ja dziś zrobiłam sobie listę rzeczy do szpitala i przypomniałam sobie o jednorazowych nakładkach na sedes-warto je mieć bo po porodzie ciężko "nanarciarza
[emoji6]
W aptece kupiłam też gotowe buteleczki tantum rosa, będziemy je mieć w bagażniku, żeby później mąż podrzucił, podobnie jak zgrzewkę wody mineralnej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć !
A u nas winobranie. Trzeba winogrono przerobić bo wyjątkowo obrodziło w tym roku. Poza tym jeszcze robimy kapustę kiszoną w słoikach.

Na obiadek dzisiaj schabowe , ziemniaki I surówka z czerwonej kapusty.

Wczoraj odebrałam sukienkę po przeróbkach. Przymierzona i jest super. Wielkimi krokami zbliża się wielki dzień , bo to już w najbliższy czwartek.
Kurczę to już tuż tuż. Stresik jest?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry