Magda współczuję tego remontu ja na razie żadnych remontów nie robię ostatni był robiony w kwietniu kuchni i przedpokoju i na razie stop może na Lato u dzieciaków się zrobi bo mój mąż sam zrobiSorki dziewczyny, ze mnie nie bylo. Latalam po miescoe wczoraj, pozniej przyjechal moj maz i zajelismy sie omawianiem koncepcji sypialni, przy czym prawie poszlismy na noze (nie wiem jak bedzie przy pokoiku) a dzis latalismy za innymi sprawami - m.in. zamowilam laktator.
Dziewczyny... u mnie jest remont calego domu. Tam gdzie kibel w.jednej lazience jest dziura, nie mam parkietu, gaz wczoraj przerabiali, dziury w scianie sa bo elektryke zmieniaja - takze dziewczyny nie denerwujcie sie remontem pokoika dla dziecka, my jeszcze nie doszlismy do tego etapu zeby o min myśleć
reklama
M@gda
Moderatorka
Jak sie poznalismy z mezem mialam baedzo krotkie wlosy ale blond. Poszlam kiedys do fryzjera i przekolorowalam sie na ciemno i mowil ze mnie bardzo kocha, ale zawsze.podobaly mu sie dziewczyny w dlugich blond wlosach. A ze mnie te ciemne lepiej sie podobaly to zapuscilam. Teraz mam wlosy do pasa (bo podcielam troche ) i lubie je. Wiec zamienil krotkowalosa blondyneke na dlugowlosa brunetkea mój byłby szczesliwy gdybym tylko koncowki obcinała. A ja zawsze siadam na fotelu i mówie do fryzjerki, zeby zrobiła co chce.... obojetnie mi czy długie czy krótkie. Najczesciej są to różnego rodzaju pazie potem sobie pół roku czekam i jak mam znowu włosy do łopatek to ide do fryzjera... A mój małżonek uwielbia długie włosy. Jeszcze ide je na krótko obciać jak się kłocimy Tak na złość
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez od wczoraj cały czas się brzuch stawia aż się boję ale bóli nie mam a młoda szalej na całegoU nas tez pogoda kiepska. Ja ostatnii w gemini wydalam ponad 200zl, a nic takiego nie kupiłam:/.
Niestety dzieciaki to wydatek.
Przyszly moje wyniki, udalo sie w tej ciazy nie miec cholestazy, jestem przeszczesliwa, caly dzien chodzilam struta i balam sie, ze bede musiala isc do szpitala. Wyniki krwi mam calkiem dobre.
Ogole to dzisiaj caly czas napina mi sie brzuch, z Frankiem tak nie mialam.
M@gda
Moderatorka
Nie ma co.współczuć. Przez kolejne 15 lat nie planuje remontow. Moze jakis kolor na sciane, ale na pewno juz nie taki.Magda współczuję tego remontu ja na razie żadnych remontów nie robię ostatni był robiony w kwietniu kuchni i przedpokoju i na razie stop może na Lato u dzieciaków się zrobi bo mój mąż sam zrobi
Mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie gotowe na przyjscie Żywii
Aaaa zapomnialam. Zamowilismy tez sesje noworodkowa Juz sie ciesze na taka pamiatke
Zinc
Fanka BB :)
Magda ja mam wprawdzie mieszkanie nie dom ale u mnie jest obecnie tak [emoji4]Nie ma co.współczuć. Przez kolejne 15 lat nie planuje remontow. Moze jakis kolor na sciane, ale na pewno juz nie taki.
Mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie gotowe na przyjscie Żywii
Aaaa zapomnialam. Zamowilismy tez sesje noworodkowa Juz sie ciesze na taka pamiatke
Więc póki co szybko staramy się przeorganizować i wyszykować dwupokojowe mieszkanie w którym teraz jesteśmy bo nawet nie mamy co marzyć że zdążymy, a tu też nie jest łatwo bo strasznie się zagraciliśmy i póki co jeszcze nie mamy miejsca dla naszego maluszka, tam gdzie ma spać cały pokój jest zawalony pudłami i porządkowaniem rzeczy. [emoji5]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
O mój boże ale rozpierudcha o cholerkaMagda ja mam wprawdzie mieszkanie nie dom ale u mnie jest obecnie takrozpierducha na maksa, łazienka zlikwidowana, bo będzie w pokoju obok, meble nie zamówione... Szkoda gadać...
Więc póki co szybko staramy się przeorganizować i wyszykować dwupokojowe mieszkanie w którym teraz jesteśmy bo nawet nie mamy co marzyć że zdążymy, a tu też nie jest łatwo bo strasznie się zagraciliśmy i póki co jeszcze nie mamy miejsca dla naszego maluszka, tam gdzie ma spać cały pokój jest zawalony pudłami i porządkowaniem rzeczy.
Wow @Zinc odwazni jestescie taki remont przed porodem.Podziwiam i czekam na efekt po.
Wiecie ze ja porownalam ceny z gemini z allegro i wszystko kupilam na allegro. Butelki smoczek podklady nakladki na sutki itp byly tansze a np do kompania i balsamy kupilam nivea w auchan bo ceny mialy lepsze niz w rossmanie.
Odebralam dzis od siostry posciel ma tyg wypiore ,wyprasuje i sie pochwale
Wiecie ze ja porownalam ceny z gemini z allegro i wszystko kupilam na allegro. Butelki smoczek podklady nakladki na sutki itp byly tansze a np do kompania i balsamy kupilam nivea w auchan bo ceny mialy lepsze niz w rossmanie.
Zinc
Fanka BB :)
No rozpierducha na maksa a myśleliśmy że skończymy we wrześniu a tymczasem wystartowaliśmy w październiku, a ile stresu i czasu mnie nas to kosztuje, żałuję że zamiast odpoczywać i relaksować się miałam tyle na głowie... Przez to też się kłócimy bezsensu...Wow @Zinc odwazni jestescie taki remont przed porodem.Podziwiam i czekam na efekt po.
Bea właśnie tak się zastanawiam czy nie poszukać tych produktów gdzieś indziej. Załadowałam koszyk w Gemini za ponad 400zł, kupę czasu mnie to kosztowało, ale tak myślę że to dobry pomysł posprawdzać czy gdzieś nie uda się taniej, tu parę zł, tam parę i może coś się zaoszczędzić uda?... [emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak byłam z mężem na zakupach w normalnym sklepie i jak tam wyniosło nas 400 zeta to ładnie uśmiechnęłam się do pani o jakiś rabacik i dostałam 50 zeta mniej może tez tak spróbuj wiadomo że w aptece nie da rady ale większość takich rzeczy dla dzieci maja w sklepachNo rozpierducha na maksa a myśleliśmy że skończymy we wrześniu a tymczasem wystartowaliśmy w październiku, a ile stresu i czasu mnie nas to kosztuje, żałuję że zamiast odpoczywać i relaksować się miałam tyle na głowie... Przez to też się kłócimy bezsensu...
Bea właśnie tak się zastanawiam czy nie poszukać tych produktów gdzieś indziej. Załadowałam koszyk w Gemini za ponad 400zł, kupę czasu mnie to kosztowało, ale tak myślę że to dobry pomysł posprawdzać czy gdzieś nie uda się taniej, tu parę zł, tam parę i może coś się zaoszczędzić uda?...
reklama
ja jestem totalnie zielona w tym co jest potrzebne z apteki, niby są jakieś listy ale nie mogę się odnaleźć. (podkłady typu bella mama to coś innego niż podkłady na łóżko?)
a co kupujecie do mycia/kąpania/pielęgnacji malucha?
oglądałam ostatnio niebieskie kosmetyki z rossmana ale nigdzie n ie jest napisane na nich od jakiego są wieku.
a co kupujecie do mycia/kąpania/pielęgnacji malucha?
oglądałam ostatnio niebieskie kosmetyki z rossmana ale nigdzie n ie jest napisane na nich od jakiego są wieku.