reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Co za towarzystwo.... tą boli... tą kłuję....
To ja się przyłącze i napiszę,że mnie boli w nocy często kolano. Mam wrażenie, że miednica się rozeszła i teraz jak śpie to robi mi się "x" z kolan i boli jak wykręcone....

reklama
Hey dziewczyny
dopisuję się do listy osób nie wyspanych :( u mnie również zaczęło się od wizyty w ubikacji a jak się położyłam to włączyło mi się myślenie a o 7.00 budzik męża i trzeba było wstawać żeby syna obudzić do szkoły - na szczęście dziś nie musiałam go zawozić więc jak starszy mój mężczyzna poszedł do pracy a młodszy do szkoły to ja fruuuu do wyrka ale już nie zasnęłam ale za to do 9.30 poleżałam fiu fiu :) i pogadałam sobie z tym najmłodszym w brzusiu :)
@tusiaczzek1988 samych wspaniałych wiadomości :)
a reszcie miłego dnia jak i weekendu , a ma być ciepły i słoneczny :)

Dzień dobry

@tusiaczzek1988 udanej wizyty, kciuki zaciśnięte.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja już po wizycie według OM to 30t4d.
Wiec tak przepływy dobre, szyjka długa na ponad 4cm, od ostatniej wizyty która była 2tyg temu dzieciaki urosły o ponad 400g dziś według oszacowanej wagi ważyły już ponad 1800g. Ogółem brak większych zastrzeżeń. Troszkę się strachu dziś najadłam bo dzidzia po prawej stronie miała ciągle wysokie tętno koło 160/min. Pani doktor chciała wypisać mi skierowanie do szpitala ale poszłam do poczekalni posiedzialam trochę, pokiwalam się na boki i dzidzia usnęła i na szczęście tętno spadło do 145/min...także raczej wszystko dobrze :-)

Ja tez ktg nie miałam do tej pory. Lekarka o tym nic nie mówiła. Zaczynam czuć że coraz mniej czasu do grudnia a jestem w szczerym polu że wszystkim.

Wpadam sprawdzic czy juz nasze grudnioweczki z blizniakami sa bliskie porodu o w nerwach?? Juz sie nie moge czekac tych pierwszych szkrabow.

Ja stem na etapie zakupow do szpitala, lista juz rdzo krotka, mam butelki ,smoczki i wanienka w drodze a ja gacie coraz pelniejsze ehh. Wkrotce maz nie bedzoe sie do mnie mogl zblizyc taka bedzie kumulacja strachu i nerwow.

@misianka nie jesteś sama. Ja też jeszcze nie zaczęłam prać. Mam zamiar podobnie jak ty pod koniec października
@olka super pomysł z tym losowaniem. @Maggie u mnie podobnie z tym bólem pachwin. Czasami to aż muszę usiąść tak mnie bolą. @ monique ja też zawsze szaleję u fryzjera. Wychodzę z założenia że włosy nie ręka odrosną. Co prawda teraz jestem w fazie zapuszczania ż krótkich i już zaczyna się ten najgorszy moment kiedy wyglądam jak duren @ tusiaczek super wieści. Gratulacje!! Dzieciaki rosną jak na drożdżach

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj jakoś cały dzień zalatana. Najpierw zakupy a potem robiłam zdjęcia ubraniom starszej córki aby wystawić na sprzedaż. Po ostatnich porzadkach w szafie stwierdziłam że mam zbyt dużo rzeczy i czas się ich pozbyć [emoji3] aaa i wreszcie kupiłam prezent na urodziny męża. Dostanie perfumy oraz bilety na koncert Nocnego Kochanka. To taki metal dla niewtajemniczonych.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry