reklama
Faktycznie mi sie to dziwne wydawało,ze nikt nie pisał cały czwartek,bo nie zaglądałam a nie wiem czemu nie widzę żadnych wiadomości :/chyba coś Ci się popsuło bo pare stron zostało zrobione w czwartek.... dzis tak tu jakoś cicho...
Hey dziewczyny
dopisuję się do listy osób nie wyspanych u mnie również zaczęło się od wizyty w ubikacji a jak się położyłam to włączyło mi się myślenie a o 7.00 budzik męża i trzeba było wstawać żeby syna obudzić do szkoły - na szczęście dziś nie musiałam go zawozić więc jak starszy mój mężczyzna poszedł do pracy a młodszy do szkoły to ja fruuuu do wyrka ale już nie zasnęłam ale za to do 9.30 poleżałam fiu fiu i pogadałam sobie z tym najmłodszym w brzusiu
@tusiaczzek1988 samych wspaniałych wiadomości
a reszcie miłego dnia jak i weekendu , a ma być ciepły i słoneczny
dopisuję się do listy osób nie wyspanych u mnie również zaczęło się od wizyty w ubikacji a jak się położyłam to włączyło mi się myślenie a o 7.00 budzik męża i trzeba było wstawać żeby syna obudzić do szkoły - na szczęście dziś nie musiałam go zawozić więc jak starszy mój mężczyzna poszedł do pracy a młodszy do szkoły to ja fruuuu do wyrka ale już nie zasnęłam ale za to do 9.30 poleżałam fiu fiu i pogadałam sobie z tym najmłodszym w brzusiu
@tusiaczzek1988 samych wspaniałych wiadomości
a reszcie miłego dnia jak i weekendu , a ma być ciepły i słoneczny
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dzień dobry
@tusiaczzek1988 udanej wizyty, kciuki zaciśnięte.
Miłego dnia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już po wizycie według OM to 30t4d.
Wiec tak przepływy dobre, szyjka długa na ponad 4cm, od ostatniej wizyty która była 2tyg temu dzieciaki urosły o ponad 400g dziś według oszacowanej wagi ważyły już ponad 1800g. Ogółem brak większych zastrzeżeń. Troszkę się strachu dziś najadłam bo dzidzia po prawej stronie miała ciągle wysokie tętno koło 160/min. Pani doktor chciała wypisać mi skierowanie do szpitala ale poszłam do poczekalni posiedzialam trochę, pokiwalam się na boki i dzidzia usnęła i na szczęście tętno spadło do 145/min...także raczej wszystko dobrze :-)
Wpadam sprawdzic czy juz nasze grudnioweczki z blizniakami sa bliskie porodu o w nerwach?? Juz sie nie moge czekac tych pierwszych szkrabow.
Ja stem na etapie zakupow do szpitala, lista juz rdzo krotka, mam butelki ,smoczki i wanienka w drodze a ja gacie coraz pelniejsze ehh. Wkrotce maz nie bedzoe sie do mnie mogl zblizyc taka bedzie kumulacja strachu i nerwow.
Ja stem na etapie zakupow do szpitala, lista juz rdzo krotka, mam butelki ,smoczki i wanienka w drodze a ja gacie coraz pelniejsze ehh. Wkrotce maz nie bedzoe sie do mnie mogl zblizyc taka bedzie kumulacja strachu i nerwow.
kosa1212
@misianka nie jesteś sama. Ja też jeszcze nie zaczęłam prać. Mam zamiar podobnie jak ty pod koniec października
@olka super pomysł z tym losowaniem. @Maggie u mnie podobnie z tym bólem pachwin. Czasami to aż muszę usiąść tak mnie bolą. @ monique ja też zawsze szaleję u fryzjera. Wychodzę z założenia że włosy nie ręka odrosną. Co prawda teraz jestem w fazie zapuszczania ż krótkich i już zaczyna się ten najgorszy moment kiedy wyglądam jak duren @ tusiaczek super wieści. Gratulacje!! Dzieciaki rosną jak na drożdżach
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@olka super pomysł z tym losowaniem. @Maggie u mnie podobnie z tym bólem pachwin. Czasami to aż muszę usiąść tak mnie bolą. @ monique ja też zawsze szaleję u fryzjera. Wychodzę z założenia że włosy nie ręka odrosną. Co prawda teraz jestem w fazie zapuszczania ż krótkich i już zaczyna się ten najgorszy moment kiedy wyglądam jak duren @ tusiaczek super wieści. Gratulacje!! Dzieciaki rosną jak na drożdżach
kosa1212
Ja dzisiaj jakoś cały dzień zalatana. Najpierw zakupy a potem robiłam zdjęcia ubraniom starszej córki aby wystawić na sprzedaż. Po ostatnich porzadkach w szafie stwierdziłam że mam zbyt dużo rzeczy i czas się ich pozbyć [emoji3] aaa i wreszcie kupiłam prezent na urodziny męża. Dostanie perfumy oraz bilety na koncert Nocnego Kochanka. To taki metal dla niewtajemniczonych.
reklama